Setari Cookie-uri

Inovatie dermatologica: A-DERMA lanseaza gama PROTECT, pentru protectia solara a pielii fragile

Acum, pielea fragila sau atopica se poate bucura de soare!

comunicat de presa

A-Derma

Stim ca pielea are nevoie de o ingrijire speciala in timpul verii, insa toate tipurile de piele devin fragile atunci când sunt expuse la soare. Actiunea agresiva a soarelui asupra pielii este mai putin cunoscuta si are loc in 3 niveluri de impact, de la suprafata in profunzime: provoaca arsuri, altereaza bariera de protectie proprii pielii si in final deterioreaza celulele din interior.

De aceea, special pentru a raspunde tuturor nevoilor de siguranta ale pielii pe timpul verii, A-DERMA lanseaza noua gama completa pentru protectia solara a pielii fragile sau atopice a intregii familii, multumita unei formule ce are la baza 7 ani de cercetare si o inovatie dermatologica cu trei elemente brevetate: ulei extras din plantule din Ovaz Rhealba (cu rol antioxidant, ce conserva AND-ul pielii), molecula Barrierstolide (cu rol de scut pentru piele) si complexul foto-protector (cu spectru larg de protectie UVA-UVB si inalta toleranta).

Citește și:

Astfel, noua gama pentru protectia solara a pielii fragile A-DERMA PROTECT raspunde principalelor 3 probleme ale pielii atunci când este expusa la UV, oferind o solutie inovatoare in 3 pasi: pe lânga protectie solara ultra-dermatologica cu factor 50+, formula are un efect antioxidant si detoxifiant. Formula protejeaza, repara si stimuleaza apararea celulara in fata razelor UVA a pielii fragile sau atopice, oferindu-i confort deplin si siguranta absoluta pe timpul verii.

Primele probleme ale soarelui pentru care filtrele solare nu sunt suficiente:

1. Soarele oxideaza pielea

A-Derma PROTECT are efect antioxidant – reduce cu 81% nivelul de feredoxina, responsabila de oxidarea celulelor.

2. Soarele deterioreaza ADN-ului

A-Derma PROTECT conserva ADN-ul – creste cu 41% Aurora Kinaza, responsabila de asigurarea unei bune diviziuni celulare.

3. Soarele are toxicitate


A-Derma PROTECT detoxifiaza pielea - creste cu 51% proteazomul, responsabil de eliminarea proteinelor toxice din piele.

Citește și:

Noua gama A-DERMA PROTECT este formata din creme pentru protectia solara a pielii fragile sau atopice a intregii familii - atât inainte, cât si dupa soare. Formulele ofera ultra-protectie cu toleranta inalta, beneficii reparatoare si in acelasi timp o utilizare placuta, datorita texturii delicate, cu absorbtie rapida, rezistenta la apa.

In plus, ca dovada a pionieratului in inovatii dermatologice pentru pielea fragila, gama PROTECT ofera si prima crema conceputa exclusiv pentru protectia solara a pielii atopice: crema PROTECT AD (fara parfum). Gama cuprinde:

Pentru pielea fragila:

  • Crema SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea fragila normala-mixta. Parfum discret proaspat de iasomie, ceai verde si piersica. Pret recomandat: 62 lei;
  • Fluid SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea fragila normala-uscata. Parfum discret proaspat de iasomie, ceai verde si piersica. Pret recomandat: 62 lei;
  • Spray SPF 50+ pentru copii A-DERMA PROTECT, gramaj - pentru pielea fragila a copiilor (fara parfum). Pret recomandat: 81 lei;
  • Lapte protector dupa plaja pentru fata si corp PROTECT AH, A-DERMA PROTECT, 250 ml – hidrateaza si repara pielea, cu o formula imbogatita cu acid hialuronic. Pret recomandat: 79 lei;

EXCLUSIV Pentru pielea atopica:

Citește și:
  • Crema PROTECT AD, SFP 50+ A-DERMA PROTECT, 150 ml – prima crema solara pentru pielea cu dermatita atopica. Are un complex emolient format din 3 agenti hidratanti si nu contine parfum. Pentru fata si corp. Pret recomandat: 123 lei;

Niciunul din produsele A-DERMA PROTECT nu contine parabeni sau alcool. Produsele A-DERMA sunt disponibile numai in farmacii.

DESPRE A-DERMA

A-DERMA, expertul pielii fragile, face parte din grupul Laboratoarelor dermatologice Pierre Fabre, având numeroase inovatii in domeniu:

  • Prima formula fara sapun disponibila in farmacii
  • Primul emolient pentru pielea atopica
  • Primul emolient creat prin tehnologia cosmeticii sterile

Actionand cu blândete naturala, A-DERMA este marca de ingrijire a pielii fragile, pe baza de ovaz dermatologic Rhealba, care ingrijeste, echilibreaza, calmeaza, repara si protejeaza pielea fragila si delicata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.