Setari Cookie-uri

La Fantana a introdus pe piata din Romania igienizarea zilnica a dozatoarelor

SIP 2000 este un minigenerator de ozon care se monteaza in spatele dozatoarelor si purificatoarelor de apa. Ozonul generat este un dezinfectant extrem de eficient, cu timp de actiune scurt si predefinit.

Advertorial

Dupa actiunea antimicrobiana, se descompune in oxigen si improspateaza gustul apei. Nu are niciun efect secundar negativ, iar igienizarile sunt planificate sa aiba loc in timpul noptii, pentru a nu intrerupe consumul de apa.

In plus, SIP 2000 detine optiunea „power down” ce permite intreruperea alimentarii cu energie a dozatorului de apa pe tot parcursul noptii, asigurand economii la factura de electricitate si contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului.

“SIP 2000 este o tehnogie inovatoare care foloseste procese ce se regasesc in natura pentru a furniza si mai multa siguranta pentru consumatori si pentru a pastra calitatea apei", declara Derek Callaghan, Vicepresedinte Watercooler Europe Association si Director of Sales & Marketing SIP Tehnologies.

SIP 2000 poate fi disponibil la cerere, ca optiune suplimentara a abonamentelor, pentru orice model de dozator La Fantana, iar avantajele oferite sunt:

- Igienizare permanenta, zilnica
- Tehnologie moderna, sigura si eficienta
- Programarea igienizarilor
- Programarea intreruperii si reluarii alimentarii dozatorului, ceea ce inseamna facturi reduse la energie.


Kudika
20 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.