Setari Cookie-uri

Colectia Raw Energy de la Sense

Raw Energy este una dintre colectiile brand-ului Sense pentru sezonul primavara-vara 2016.

comunicat de presa

Raw Energy este una dintre colectiile brand-ului Sense pentru sezonul primavara-vara 2016. Marca romaneasca Sense va implini, in anul 2017, 10 ani de prezenta constanta in moda romaneasca, prin reteaua nationala de magazine proprii, dar si online, prin site-ul www.fashionsense.ro.

Sub conducerea creativa a designer-ului Andreea Tincu, Sense propune, in fiecare sezon, mai multe colectii capsula, adaptate tendintelor internationale. Acestea sunt realizate 100% in fabricile proprii din Romania, productia interna fiind de altfel unul dintre principiile de baza ale brand-ului, pentru a sprijini forta de munca si economia romaneasca. In acelasi timp, Sense importa tesaturi si fire de la firme cu traditie din Europa, Italia fiind principalul furnizor de materie prima al colectiilor.

Raw Energy este o capsula in care galbenul joaca rolul principal, culoarea fiind de altfel si in top culori, realizat de catre Pantone pentru sezonul SS 2016. Poti admira galbenul solar din colectia Valentino, nuanta intensa din rochiile de matase Giambattista Valli, rochia tricotata galbena, semnata Stella McCartney, sau modelele din prezentarile Marni, Cristopher Kane ori Isabel Marant.

Citește și:

colectia sense

Daca iti plac tricotajele de vara, din bumbac, bluza Odette este o alegere excelenta. Are decolteul in V si finisari premium, Sense facand parte de altfel din grupul Caremil, care detine in portfolio si brand-ul Smirodava, o fabrica romaneasca de tricotaje, cu o activitate neintrerupta din 1977. In aceasta fabrica este lucrat si cardiganul Margaret, cu flori albe pe fond galben luminos, o piesa vestimentara pe care o vei purta cu mult drag deoarece este feminina si are un aer evident chic.

Poti purta galben la navy, negru sau ivory, gri si verde, asa cum sunt create modelele de print din rochia Misha ori Felice. Rochiile printate din jersey sunt modelele cele mai des intalnite in colectiile Sense, deoarece iti ofera o creativitate artistica particulara la un pret avantajos. In plus, sunt foarte confortabile, nu se sifoneaza si se adapteaza perfect, datorita elasticitatii, siluetei tale.

Citește și:

colectia raw energy

Bluzele din colectia Raw Energy sunt uni sau print, din materiale diverse, astfel incat sa iti gasesti ceea ce iti place cu adevarat. Poate fi modelul Valeria, din vascoza cu matase si banda decorativa brodata, bluza Like a dream, din vascoza imprimata si repere asimetrice din voal, sau camasa Anya din vascoza cu detaliu incrustat din dantela de bumbac. Cum volanele sunt in topul tendintelor din aceasta vara, bluza Lolita din grupa Romantic Flamenco este acum disponibila si pe culoarea galben-pai, daca preferi tonalitatile mai delicate.

sense

La toate aceste bluze, Sense iti propune modele de pantaloni cu diverse croiuri- capri, skinny, drepti, din bumbac cu elasthan, si fuste in culori diverse.

Designerul Andreea Tincu iti recomanda sa porti cu incredere galben, nu doar pentru ca este in topul tendintelor, ci mai ales pentru calitatile sale incredibile. Galbenul este o culoare solara, care iti da o stare optimista si incarcata de bine. Se potriveste tuturor nuantelor de ten, cu conditia sa alegi intensitatea potrivita. Daca ai tenul alb si parul blond, poti purta galben intens, care iti va accentua personalitatea fina si trasaturile delicate. Atunci cand esti bruneta sau ai parul saten, tenul inchis ori deschis, poti purta absolut orice nuanta de galben. Roscatele poarta galben canar sau mustar. In plus, galbenul arata senzational pe o piele bronzata, nuanta pe care o poti obtine, daca nu ai in program un concediu la mare, si cu ajutorul cremelor autobronzante bio.

Poti admira colectia in magazinele Sense din toata tara, inclusiv in cele doua nou deschise din Brasov si Timisoara, dar si in magazinul online, www.fashionsense.ro , cu o sectiune importanta de Noutati, in care sunt expuse, saptamanal, modele noi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.