Setari Cookie-uri

Ploaie de vedete la standul de frumusete organica de la CosmoBeauty

Prezenta si in acest an la targul de estetica CosmoBeauty, academia de frumusete GWS Organic Beauty Center a avut standul cu cele mai multe vedete prezente pe metrul patrat.

comunicat de presa

CosmoBeauty

Prezenta si in acest an la targul de estetica CosmoBeauty, academia de frumusete GWS Organic Beauty Center a avut standul cu cele mai multe vedete prezente pe metrul patrat. Un prim exemplu este acela al simpaticului prezentator Codrut Keghes de la "Cronica Carcotasilor, cunoscut sub pseudonimul "Catalin Dezbracatu". Chair daca este barbat, starul postului Prima TV a ramas fascinat de produsele si protocoalele organice propuse de academia GWS si s-a lasat pe mainile specialistilor. Prezentatorul a vrut sa afle daca starea de sanatate a scalpului si a podoabei sale capilare este in regula asa ca s-a supus unui test cu un scanner special, apoi si-a achizitionat pentru acasa produse speciale pentru par.

Duminica, in ultima zi a targului, GWS Organic Beauty Center a oferit vizitatorilor expozitiei un show de exceptie, care a debutat cu recitalul violonistei Gratiela Marineata, alias Graziella. Patru modele cu coafuri deosebite, atent create de trainerul international Iulian Paraschiv si Luminita Zurbalic (trainer in devenire) au captat atentia tuturor. Vedeta de televiziune Bianca Ionita, prezentatoarea Ela Voinea, cantareata Sarah JSun sau bloggerita Alexa Teodorescu au facut parte din grupul de sustinatori si admiratori ai conceptului GWS Organic Beauty Center, creat de inginer chimist Aurelia Dumitru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.