Setari Cookie-uri

Bourjois creeaza Volume Reveal, noua mascara pentru volum intens

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi daca genele tale ar avea si mai mult volum? De cate ori nu ti s-a intamplat ca acoperirea oferita de mascara sa nu fie perfecta?

comunicat de presa

rimel Bourjois

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi daca genele tale ar avea si mai mult volum? De cate ori nu ti s-a intamplat ca acoperirea oferita de mascara sa nu fie perfecta?

Stiai ca nu toate genele sunt vizibile? Genele mici, subtiri si transparente din coltul interior al pleoapei, sunt adesea invizibile la o simpla privire cu ochiul liber. Sau chiar si cele care sunt ascunse...de alte gene sunt greu de observat.

Ofera volum fiecarei gene, fara exceptie! Bourjois creeaza prima mascara care dezvaluie volumul genelor! Ingenioasa si usor de aplicat, noua mascara permite acoperirea tuturor genelor si devine astfel, noua arma de seductie a femeilor.

NOUA MASCARA VOLUME REVEAL de la Bourjois:

  • Are incorporata o oglinda cu zoom X3 pentru a evidentia toate genele. Femeile nici macar nu au indraznit sa viseze la asa ceva pana acum…O mascara cu oglinda de marire panoramica. Aseaza-o in zona de sub ochi cand aplici mascara pentru a beneficia de o claritate si de o precizie incredibila asupra tuturor genelor. Astfel, vor fi vizibile si genele, care de obicei, raman ascunse.*
  • Include o perie pentru gene care va amplifica fiecare geana in parte. Inventiva si usor de folosit, peria pentru gene Volume Reveal ofera acoperire perfecta si catifelata inca de la prima aplicare.

Peria noii mascara Volume Reveal ofera o textura moale pentru a acoperi toate genele, chiar si pe cele mai scurte. De asemenea, cele doua inaltimi diferite ale periilor sunt special concepute pentru a acoperi toate genele si pentru a le oferi volum de la radacina pana la varf.

Descopera stilul French Chic suprem

Cu un ambalaj premium, ingenios si usor de folosit, noua mascara Volume Reveal va fi aliatul de nadejde din geanta oricarei Mademoiselle Chic.

Forma trapezoidala si subtire intr-o nuanta stalucitoare de negru, previne alunecarea acesteia atunci cand este folosita. Avand o forma ergonomica iti va fi foarte usor sa tii oglinda intr-o mana, iar aplicatorul in cealalta.

Negru! Clasic sau waterproof, Volume Reveal intruchipeaza negrul intens care iti va accentua culoarea ochilor. Volumul este amplificat, ochii sunt…magnetizati.

Pret Recomandat: Mascara Volume Reveal - Radiant black, Waterproof Black (7,5ml) – 61 RON

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.