Setari Cookie-uri

Cum sa alegi rochia perfecta pentru banchet

Sa alegi rochia perfecta este unul dintre cele mai interesante lucruri in legatura cu banchetul de final de liceu.

comunicat de presa

modele de rochii

Banchetul se presupune a fi una dintre cele mai frumoase nopti din viata ta de adolescenta, dar, poate fi, de asemenea, una dintre cele mai stresante. Daca te simti coplesita si nu entuziasmata asa cum te asteptai sa fii, nu-ti face griji, nu esti singura! Probabil te intrebi daca exista o eticheta corespunzatoare de urmat, asa ca ti-am pregatit o lista cu reguli de avut in minte atunci cand incepi pregatirile pentru banchet.

Sa alegi rochia perfecta este unul dintre cele mai interesante lucruri in legatura cu banchetul de final de liceu. Cu toate acestea, este un fel de misiune imposibila si pentru cele care au shoppingul in ADN. Pentru a te asigura ca arati si te simti bine la petrecerea anului, iata cateva lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand alegi rochia pentru banchet.

1. Alege un model original. E de inteles teama ca orice alta fata ar putea purta acelasi model de rochie ca si tine. Banchetul este locul unde vrei sa stralucesti, vrei ca toata atentia sa fie indreptata spre tine si nu esti dispusa sa imparti popularitatea cu altcineva. Incearca sa-ti alegi din timp rochia la care nimeni nu s-ar fi gandit, astfel eviti un dezastru care ar putea sa-ti strice seara.

Citește și:

2. Respecta dresscode-ul. Cum deja cunosti dresscode-ul pentru aceasta noaptea magica, ideal ar fi sa-l respecti. Cuvintele de ordine pentru petrecerea de banchet sunt eleganta, stil, glam, posh. Iar atunci cand ne gandim la eleganta si rafinament asociem adesea cu rochiile lungi, cele de printesa.

Din fericire pentru tine, exista o multime de optiuni vestimentare care bifeaza aceste cerinte.

rochii de ocazie

3. Gaseste-ti rochia potrivita corpului tau. Se pare ca sunt multe "reguli" de urmat atunci cand cauti rochia pentru banchet, insa aceasta este cea mai importanta. Fii constienta de corpul tau! Exista foarte multe stiluri care flateaza mai mult anumite tipuri de corp decat altele, ceea ce este cel mai important este sa alegi rochia corecta pentru corpul tau, rochia care sa-ti vina perfect si in care sa te simti confortabil, pana la urma o vei purta toata noaptea. De exemplu, fetele de inaltime mica ar trebui sa ocoleasca rochiile lungi diafane, in timp ce fetele inalte pot opta pentru rochii lungi, mulate pe corp.

4. Defineste-ti un stil personal. Noaptea de banchet este momentul potrivit sa iti arati adevaratul stil personal. Asigura-te ca rochia aleasa reflecta cine esti cu adevarat. Daca esti o fire sociabila, alege un look indraznet. Daca iti doresti o prezenta eleganta, alege o rochie lunga, simpla care iti va pune in evidenta personalitatea.

Citește și:

rochii elegante

5. Planifica-ti un buget. Nu e necesar sa cheltuiesti o avere, tu sau parintii tai, pe o rochie pe care o vei purta o singura noapte. Si, crede-ne, doar atunci o vei purta. In cazul in care in magazine nu gasesti ceva pe gustul tau la un pret accesibil, acum ai optiunea sa-ti si inchiriezi rochia pentru banchet. Ai avantajul ca poti sa-ti gasesti un model original, semnat de un desgner renumit, la un pret pe care sa ti-l poti permite si sa te asiguri ca nimeni nu va purta una asemanatoare. Daca vrei sa afli mai multe despre inchirierea unei rochii, arunca un ochi pe site-ul celor de la DRESSBOX, unde vei gasi o colectie de peste 1000 de rochii si accesorii de inchiriat.

6. Culoare / model. Exista o multime de culori si nuante diferite dintre care sa alegi. La fel de multe ca si imprimeurile, dar si detalii si aplicatii. Poti alege sa porti o rochie de seara cu imprimeuri florale, o rochie all black sau nude sau una cu aplicatii metalice. Important este sa-ti pastrezi mintea deschisa optiunilor existente.

Citește și:

rochii de banchet

Cu astea in minte, nu-ti ramane decat sa te distrezi, sa dansezi toata noaptea si sa faci poze reusite pentru albumul foto!

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.