Setari Cookie-uri

Coenzima Q10, forta anti-rid de la NIVEA

NIVEA este primul brand care a inovat ingrijirea anti-rid prin introducerea unui ingredient natural: coenzima Q10.

comunicat de presa

nivea

NIVEA este primul brand care a inovat ingrijirea anti-rid prin introducerea unui ingredient natural care, de peste 16 ani, este aliatul femeilor din intreaga lume in lupta impotriva ridurilor: coenzima Q10.

Ce este coenzima Q10?

„Fiind o substanta ce se regaseste in mod natural in piele, coenzima Q10 este un ingredient esential ce joaca un dublu rol: sporeste productia de enegie necesara in procesul de regenerare a tenului si functioneaza ca un antioxidant ce lupta si protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi. Astfel, odata cu trecerea timpului, pielea prezinta constant o nevoie a suplimentarii coenzimei Q10 pentru asigurarea proceselor vitale de protectie, reparare si regenerare a tenului”, exemplifica Anja Knott, Director de Cercetare a produselor de ingrijire a tenului in cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.

Citește și:

Cand a fost descoperita coenzima Q10?

Coenzima Q10 a fost descoperita in anul 1957 de catre omul de stiinta Frederick L. Crane, insa cercetatorii NIVEA au fost primii care au integrat Q10 intr-o formula revolutinara de ingrijire anti-rid.

Institutul de cercetare Beiersdorf este locul in care, de-a lungul timpului, au fost dezvoltate numeroase formule si ingrediente inovatoare folosite exclusiv in formulele produselor NIVEA.

In cadrul Institutului lucreaza in prezent peste 500 de cercetatori in domeniul ingrijirii pielii, care contribuie in mod constant la inovarea la nivel de formula si ambalaj de produs.

Descopera aici eficienta perlelor Q10Plus.

Care sunt produsele NIVEA pentru ingrijirea tenului ce au in formula coenzima Q10?

Folosita zilnic, gama de ingrijire a tenului NIVEA Q10Plus Anti-rid reda acestuia cantitatea de coenzima Q10 necesara productiei de energie. Rezultatul? In doar patru saptamani vei admira o piele vizibil mai ferma, mai catifelata, pregatita sa castige lupta impotriva celor mai mari dusmani ai tenului: ridurile.

Citește și:

    Experimenteaza forta anti-rid si urmeaza zilnic sfaturile NIVEA pentru un ten mereu tanar:

    1. Dimineata, pe tenul curat, foloseste Perlele anti-rid Q10 ce incapsuleaza cea mai mare concentratie de coenzima Q10 din gama NIVEA. Inovatia NIVEA reface rezerva de coenzima Q10 necesara tenului si ii sprijina capacitatea naturala de a lupta impotriva ridurilor. De asemenea, acidul hialuronic si creatina din consistenta produsului ajuta la regenerarea si intinerirea celulelor pielii. Descopera aici eficienta perlelor Q10Plus.

    2. Pentru hidratare, protectie impotriva razelor UVA/UVB si mai multa ingrijire anti-rid, foloseste crema de zi Q10 Plus de la NIVEA ce previne aparitia ridurilor si a altor semne ale imbatranirii. Lasa tenul intens hidratat si catifelat.
    .
    3. Pentru zona sensibila din jurul ochilor, foloseste crema de ochi Q10 Plus de la NIVEA pentru a preveni eficient ceea ce sigur nu iti doresti pe tenul tau: cearcanele si ridurile din jurul ochilor.

    4. Seara, dupa inlaturarea completa a machiajului si impuritatilor, aplica crema de noapte Q10 Plus de la NIVEA ce ajuta la regenerarea tenului pe timpul noptii.

    Si nu uita: cheia frumusetii si a starii de bine se afla in interiorul tau, asa ca bucura-te de viata in fiecare zi!

    Vizionare placuta


    Kudika
    26 Aprilie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.