Setari Cookie-uri

Ofera-i iubitului un cadou inedit de Paste!

Anul acesta, impresioneaza-ti iubitul cu un cadou inedit si ofere-i o experienta vestimentara pe care sa nu o uite prea curand.

comunicat de presa

DON MEN

Anul acesta, impresioneaza-ti iubitul cu un cadou inedit si ofere-i o experienta vestimentara pe care sa nu o uite prea curand. Stim ca mai sunt doar cateva zile pana la Paste, insa daca inca nu te-ai decis ce cadou sa ii oferi iubitului tau, iti facem noi o propunere, care il vor incanta cu siguranta. Pentru ca, nu-i asa, cui nu-i plac hainele?! Alege anul acesta, sa ii oferi o tinuta vestimentara cu care sa impresioneze se sarbatorile pascale.

Nu e nevoie sa spargi vreo banca, pentru asta, un buget decent te ajuta sa ii oferi o surpriza placuta, iubitului tau si, mai mult decat atat, il ajuti sa dea un refresh la garderoba de vara, anul acesta. Insa, intelegem ca nu e usor in astfel de momente, ce sa alegi ce i s-ar potrivi mai bine. Magazinele sunt pline de costume, camasi, sacouri, pantaloni, dar oare lui care se potriveste cel mai bine? Oare ce sa combini si cum, ca sa nu para luate la intamplare, pentru ca tinuta pe care o va primi in dar sa fie una impecabila.

Citește și:

DON MEN

Alege sa cauti piese vestimentare, care sa il puna in valoare. Iar o tinuta smart casual e cea mai potrivita in acest sens. Poti opta pentru un sacou maro, confectionat din bumbac, lejer, de vara, o pereche de pantaloni intr-o nuanta deschisa la culoare, poate chiar pe alb si o camasa in contrast, una bleumarin imprimata cu buline mici albe, ii va oferi un aer stilat. Ii poate asorta cu o pereche de pantofi albastri sau maro si o curea in culoarea pantofului.

Bucura-te de shopping si apoi impartaseste cu noi bucuria lui, cand a primit cadoul de la tine!

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.