Setari Cookie-uri

Collezioni - magia meselor festive in trei colectii exclusiviste pentru Paste

Culoare, rafinament, exclusivism. Acestea sunt cele trei elemente care dau tonul in alegerea decoratiunilor pentru masa de Paste.

comunicat de presa

Culoare, rafinament, exclusivism. Acestea sunt cele trei elemente care dau tonul in alegerea decoratiunilor pentru masa de Paste, fie ca aranjati o masa festiva, fie ca sunteti in cautarea unor cadouri pentru aceasta ocazie speciala. Cele mai noi colectii Roberto Cavalli Home Luxury Tableware vor impresiona oaspetii prin eleganta si delicatete.

Culorile vii, care elogiaza bucuria naturii renascute, in combinatie cu materiale pretioase - cristal si portelanul fine bone china, sub semnatura celebrului designer Roberto Cavalli, sunt propunerile Collezioni pentru o sarbatoare cu stil.

Collezioni recomanda

Set de 2 pahare Monogramma Grand Cru - Roberto Cavalli Home Luxury Tableware

Collezioni

Un vin de colectie savurat intr-un pahar elegant este combinatia ideala.

Paharele din colectia Monogramma sunt adevarate bijuterii din cristal, cu elegante detalii aurite. Asociate cu setul de tacamuri aurite vor crea un cadru rafinat de luat masa. Paharele sunt decorate cu aur sau platina (design@collezioni.ro)

Easter Tip: Pentru a pastra aromele originale ale vinului rosu, este important ca acesta sa fie servit intr-un pahar potrivit, cu deschidere mica si pantec mare.

Citește și:

Ceasca de ceai Rose Jewel - Roberto Cavalli Home Luxury Tableware

Collezioni

Ceasca de ceai Rose Jewel este cadoul perfect cu care vei impresiona in orice moment!

Fiecare element din colectia Rose Jewel completeaza decorul unei mese de poveste. Ceasca de ceai din portelan fine bone china, decorata manual cu elemente din platina si imprimeu in culori vibrante, vorbeste despre eleganta si bucuria de a trai. Colectia Rose Jewel cuprinde farfurii, platouri, cesti de cafea, cesti de ceai si boluri. (design@collezioni.ro)

Easter Tip
: Cana de ceai este recomandat sa nu fie folosita pentru alte bauturi (cafea, alcool) pentru a nu deteriora aroma ceaiului.

Setul de 6 farfurii pentru desert Lizzard Sunrise - Roberto Cavalli Home Luxury Tableware

Collezioni

Desertul este unul din momentele mult asteptate ale fiecarei mese.

Servirea intr-o farfurie deosebita poate face ca prezentarea sa fie una de exceptie. Culorile pastelate ale portelanului texturat, decorat cu elemente aurii, vor aduce un plus de eleganta meselor in familie. (design@collezioni.ro)

Citește și:

Easter Tip: Farfuria pentru desert nu este asezata pe masa inca de la inceput. Aceasta este adusa la final, alaturi de desertul servit.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.