Henkel Romania a organizat pe 15 și 16 septembrie 2007 cea de-a treia ediție a turneului de golf “Henkel Golf Cup”. Competiția s-a desfășurat in acest an la complexul “Paul Tomiță” din Pianu de Jos, Sebeș, județul Alba, sub egida Federației Romane de Golf. Ediția 2007 a aliniat la start jucători de golf din țară și din străinătate, vedete și oameni de afaceri, afiliați sau legitimați la unul din cluburile membre ale Federației sau la cluburi internaționale. Sistemul de joc a fost de tip “Stable Ford”, departajarea făcandu-se in funcție de numărul cat mai mic de lovituri executate pentru obținerea punctelor.

Castigatorii celei de-a treia editii a turneului au fost:

Barbati:

Categoria I

Premiul I - Lucian Viziru

Categoria a II-a

locul I - Iulian Strajan

Ladies

Locul I - Anca Codrin

Viorel Coman, bine cunoscutul jucator de golf, a castigat premiul Stroke Play Brut - cel mai bun punctaj brut.

Continuand tradiția anilor trecuți, și in cadrul ediției din 2007 jucătorii profesioniști de golf si-au pus la bătaie talentul și aptitudinile pentru a veni in sprijinul comunității.

Performanța și măiestria de care au dat dovadă jucătorii pe parcursul celor două zile de concurs au contribuit la colectarea de produse de curățenie Henkel. Astfel, pentru fiecare birdie si eagle executate de un jucator, compania Henkel ofera 100 de kg de detergenți. Anul acesta, s-au strans 1.7 tone de detergenti care vor fi impartiti intre Spitalul Municipal Sfanta Sofia și Căminul pentru persoane varstnice, ambele din Sebeș, județul Alba.

“De la inceput ne-am dorit să creăm și in Romania o tradiție de asociere cu golful in scopuri caritabile. Primele două ediții ale Henkel Golf Cup ne-au incurajat să mergem mai departe pe acest drum și doresc să le mulțumesc jucătorilor pentru contribuția lor la susținerea unor cauze sociale importante. In primele două ediții am reușit să adunam 4 tone de produse de curățenie pe care compania Henkel Romania le-a donat familiilor sinistrate prin intermediul organizației Crucea Roșie (in 2005) și copiilor cu probleme prin intermediul organizației Salvați Copiii (in 2006). Anul acesta, dorim să ajutăm bolnavii și persoanele varstnice din Sebeș”, declară Liviu Sfrija, Președintele Henkel Romania.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: