Henkel Romania a organizat pe 15 ║i 16 septembrie 2007 cea de-a treia edi■ie a turneului de golf “Henkel Golf Cup”. Competi■ia s-a desfŃ║urat in acest an la complexul “Paul Tomi■Ń” din Pianu de Jos, Sebe║, jude■ul Alba, sub egida Federa■iei Romane de Golf. Edi■ia 2007 a aliniat la start jucŃtori de golf din ■arŃ ║i din strŃinŃtate, vedete ║i oameni de afaceri, afilia■i sau legitima■i la unul din cluburile membre ale Federa■iei sau la cluburi interna■ionale. Sistemul de joc a fost de tip “Stable Ford”, departajarea fŃcandu-se in func■ie de numŃrul cat mai mic de lovituri executate pentru ob■inerea punctelor.

Castigatorii celei de-a treia editii a turneului au fost:

Barbati:

Categoria I

Premiul I - Lucian Viziru

Categoria a II-a

locul I - Iulian Strajan

Ladies

Locul I - Anca Codrin

Viorel Coman, bine cunoscutul jucator de golf, a castigat premiul Stroke Play Brut - cel mai bun punctaj brut.

Continuand tradi■ia anilor trecu■i, ║i in cadrul edi■iei din 2007 jucŃtorii profesioni║ti de golf si-au pus la bŃtaie talentul ║i aptitudinile pentru a veni in sprijinul comunitŃ■ii.

Performan■a ║i mŃiestria de care au dat dovadŃ jucŃtorii pe parcursul celor douŃ zile de concurs au contribuit la colectarea de produse de curŃ■enie Henkel. Astfel, pentru fiecare birdie si eagle executate de un jucator, compania Henkel ofera 100 de kg de detergen■i. Anul acesta, s-au strans 1.7 tone de detergenti care vor fi impartiti intre Spitalul Municipal Sfanta Sofia ║i CŃminul pentru persoane varstnice, ambele din Sebe║, jude■ul Alba.

“De la inceput ne-am dorit sŃ creŃm ║i in Romania o tradi■ie de asociere cu golful in scopuri caritabile. Primele douŃ edi■ii ale Henkel Golf Cup ne-au incurajat sŃ mergem mai departe pe acest drum ║i doresc sŃ le mul■umesc jucŃtorilor pentru contribu■ia lor la sus■inerea unor cauze sociale importante. In primele douŃ edi■ii am reu║it sŃ adunam 4 tone de produse de curŃ■enie pe care compania Henkel Romania le-a donat familiilor sinistrate prin intermediul organiza■iei Crucea Ro║ie (in 2005) ║i copiilor cu probleme prin intermediul organiza■iei Salva■i Copiii (in 2006). Anul acesta, dorim sŃ ajutŃm bolnavii ║i persoanele varstnice din Sebe║”, declarŃ Liviu Sfrija, Pre║edintele Henkel Romania.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: