Setari Cookie-uri

Golf caritabil

Henkel Romania a organizat pe 15 i 16 septembrie 2007 cea de-a treia editie a turneului de golf "Henkel Golf Cup".

Henkel Romania a organizat pe 15 i 16 septembrie 2007 cea de-a treia ediie a turneului de golf “Henkel Golf Cup”. Competiia s-a desfurat in acest an la complexul “Paul Tomi” din Pianu de Jos, Sebe, judeul Alba, sub egida Federaiei Romane de Golf. Ediia 2007 a aliniat la start juctori de golf din ar i din strintate, vedete i oameni de afaceri, afiliai sau legitimai la unul din cluburile membre ale Federaiei sau la cluburi internaionale. Sistemul de joc a fost de tip “Stable Ford”, departajarea fcandu-se in funcie de numrul cat mai mic de lovituri executate pentru obinerea punctelor.

Castigatorii celei de-a treia editii a turneului au fost:

Barbati:

Categoria I

Premiul I - Lucian Viziru

Categoria a II-a

locul I - Iulian Strajan

Ladies

Locul I - Anca Codrin

Viorel Coman, bine cunoscutul jucator de golf, a castigat premiul Stroke Play Brut - cel mai bun punctaj brut.

Continuand tradiia anilor trecui, i in cadrul ediiei din 2007 juctorii profesioniti de golf si-au pus la btaie talentul i aptitudinile pentru a veni in sprijinul comunitii.

Performana i miestria de care au dat dovad juctorii pe parcursul celor dou zile de concurs au contribuit la colectarea de produse de curenie Henkel. Astfel, pentru fiecare birdie si eagle executate de un jucator, compania Henkel ofera 100 de kg de detergeni. Anul acesta, s-au strans 1.7 tone de detergenti care vor fi impartiti intre Spitalul Municipal Sfanta Sofia i Cminul pentru persoane varstnice, ambele din Sebe, judeul Alba.

“De la inceput ne-am dorit s crem i in Romania o tradiie de asociere cu golful in scopuri caritabile. Primele dou ediii ale Henkel Golf Cup ne-au incurajat s mergem mai departe pe acest drum i doresc s le mulumesc juctorilor pentru contribuia lor la susinerea unor cauze sociale importante. In primele dou ediii am reuit s adunam 4 tone de produse de curenie pe care compania Henkel Romania le-a donat familiilor sinistrate prin intermediul organizaiei Crucea Roie (in 2005) i copiilor cu probleme prin intermediul organizaiei Salvai Copiii (in 2006). Anul acesta, dorim s ajutm bolnavii i persoanele varstnice din Sebe”, declar Liviu Sfrija, Preedintele Henkel Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.