Setari Cookie-uri

Teatrul STELA POPESCU a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Inca un teatru pentru bucuresteni isi va deschide in curand portile.

comunicat de presa

teatru

O veste buna: Inca un teatru pentru bucuresteni isi va deschide in curand portile. Este vorba despre un PROIECT special, (lansat de FORUMUL MUZICAL ROMAN), pentru ca propune o institutie unica in peisajul artistic romanesc, un teatru in care in prim-plan va fi baletul, care va pleda pentru coregrafii moderne, ingenioase, dinamice (de la preclasice la tehno, de la folclorul autentic la prelucrarile de ultima ora), dar va lansa si musical-uri originale, semnate de tinerii nostri compozitori. Un repertoriu atractiv, o pledoarie profesionist argumentata pentru valorile artei, va intretine permanent dialogul cu tinerii spectatori, va reusi sa capteze si atentia micilor melomani.

TEATRUL „STELA POPESCU”, al carui fondator este Smaranda Oteanu-Bunea, va cuceri publicul nu numai printr-un repertoriu diferit fata de celelalte scene dedicate copiilor, tinerilor a flate sub egida CGMB, dar va oferi si locuri de munca celor mai talentati dansatori, coregrafi, solisti vocali, ceea ce este absolut extraordinar!

Mai mult, TEATRUL „STELA POPESCU” se doreste sa devina un ansamblu de IMAGINE, care sa reprezinte BUCURESTIUL la cele mai importante confruntari de gen, nationale si internationale, numele STELEI POPESCU fara indoiala onorand institutia, deschizand larg portile marelui public!

TEATRUL „STELA POPESCU”, singurul teatru care poarta numele unei mari actrite aflate in activitate - un eveniment mult asteptat, care promite reprezentatii inspirate, ce vor putea fi aplaudate la PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, productii pline de viata, de culoare, la care sunt invitati melomani de toate varstele.

IN CURAND: GONGUL INAUGURAL!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.