Setari Cookie-uri

Scapa de vinisoarele inestetice sau micile vanatai si pregateste-ti picioarele pentru vara

Daca te deranjeaza vinisoarele mici, vizibile prin piele sau micile vanatai, Benemedo a creat Vitella Vein.

comunicat de presa

Vitella Vein

Da, stim... vara este anotimpul preferat al fustelor si rochiilor, insa picioarele tale sunt pregatite pentru a fi mangaiate de soare? Statul in picioare sau pe scaun un timp indelungat la serviciu poate determina aparitia vinisoarelor inestetice pe picioare, iar fragilitatea capilara favorizeaza aparitia frecventa de mici vanatai exact unde nu iti doresti. Chiar daca ai un program aglomerat, meriti sa poti purta o fusta sau rochie fara aceste probleme.

Daca te deranjeaza vinisoarele mici, cu aspect in “panza de paianjen”, vizibile prin piele sau micile vanatai, Benemedo a creat Vitella Vein, un gel dermatologic multibenefic, ce sustine frumusetea si sanatatea pielii.

Aplicarea de 2-3 ori pe zi a gelului Vitella Vein duce la disparitia micilor vanatai in cateva zile, iar vizibilitatea vinisoarelor se estompeaza dupa 2 saptamani. Pentru o reducere accentuata, pana la disparitia vinisoarelor, aplicati gelul inca 4-6 saptamani.

Vitella Vein este un amestec de ingrediente benefice, atent selectionate pentru a actiona eficient asupra problemelor amintite. NU contine parabeni!

Citește și:

Rutina ajuta la inchiderea fisurilor vinisoarelor deteriorate;

Extractul de Centella asiatica actioneaza impotriva imbatranirii pielii prin stimularea sintezei de acid hialuronic, responsabil de catifelarea pielii;

Extractele active din plante - ghimpe, mesteacan, afin, sulfina - impreuna cu uleiurile esentiale de citrice, chiparos si lavanda continute in Vitella Vein scad iritatia tegumentelor, cresc flexibilitatea peretilor vaselor mici si imbunatatesc microcirculatia.

Pentru un efect optim, aplicati gelul pe pielea calda si umeda, cand porii sunt deschisi, mai ales dupa baie sau dus. Gelul se absoarbe rapid, fara sa lase urme pe piele.

Gelul Vitella Vein este disponibil in farmaciile Catena, Dona, Sensiblu, farmacii independente si farmacii online.

Pentru mai multe detalii, accesati http://www.vitella.ch/ro/vitella-vein

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.