Setari Cookie-uri

Fossil deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, isi extinde oferta de branduri premium prin deschiderea primului magazin Fossil din Romania.

comunicat de presa

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, isi extinde oferta de branduri premium prin deschiderea primului magazin Fossil din Romania.

„Ne dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu oportunitati atractive pentru nevoile lor, mizand intotdeauna pe criterii precum calitate, noutate si diversitate. Astfel, ne bucuram sa anuntam deschiderea primului magazin Fossil in Romania si ii invitam pe clientii nostri sa descopere colectiile de accesorii de lux ce vor fi disponibile in centrul nostru comercial. Anul acesta AFI Palace Cotroceni s-a extins cu mai multe nume noi aduse pentru prima oara in Romania, precum Tezenis, New Era si Tally Weijl.”, declara Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Cu o activitate de peste 30 de ani pe piata, brandul Fossil lanseaza anual patru colectii noi, la inceput de sezon, care cuprind produse cu un design unic, ce seteaza trendurile in materie de accesorii la nivel mondial.

Clientii gasesc in magazinul deschis in AFI Palace Cotroceni, de la cele mai noi modele de ceasuri si bijuterii, pana la ochelari de soare, parfumuri, precum si produsele din piele Fossil, genti, portofele si accesorii pentru femei si barbati.

Citește și:



Pe langa produsele marca proprie, Fossil comercializeaza ceasuri si sub alte marci precum Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, Marc By Marc Jacobs, Skagen si Karl Lagerfeld.

Prin deschiderea Fossil, AFI Palace Cotroceni diversifica oferta de branduri premium gazduite de centrul comercial.

Pentru mai multe informatii despre evenimente sau noutati din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.