Setari Cookie-uri

Rochiile vaporoase si lejere, vedetele verii in colectia Giorgal

Noua colectie Giorgal primavara-vara 2016 este un manifest pentru linii simple si finisaje curate, puse in valoare printr-o diversitate de culori si texturi, prin suprapuneri de nuante si printuri deosebite. Acestea reflecta stilul clasic si rafinat care defineste lumea Giorgal.

comunicat de presa

Piesele din colectia primavara-vara sunt croite din materiale vaporoase, usoare, care indeamna la vacanta, dar, prin caracteristica lor volatila, maleabila, sunt perfecte pentru tinute casual sau smart casual pentru o zi la birou. Texturile din fibre naturale si croielile lejere pun in evidenta silueta, iar feminitatea tinutelor este o caracteristica marcanta.

Rochiile, vedetele colectiei

In colectia primavara-vara 2016, Giorgal propune o multitudine de modele de rochii. Rochiile au o croiala minimalista, foarte naturala. Liniile colectiei traseaza atat rochii midi sau scurte, cat si vaporoasele rochii lungi.

Rochiile midi sau scurte evidentiaza talia, cu o croiala tip creion sau clos si sunt potrivite atat pentru seri elegante, cat si pentru tinute de zi. Rochiile lungi sunt realizate din texturi diafane, ideale escapadelor pe litoral.

Citește și:

Rochia tip camasa, cu printuri ce imbina albul si tonuri de albastru, este un must-have al colectiei.

Materiale usoare, pentru zile cu soare arzator

Materialele vaporoase, lejere, din fibre naturale, precum inul, mateasa, satinul sau voalul, domina colectia si sunt texturile ideale pentru o zi cu soare arzator. Fluiditatea lor ofera pielii o stare racoroasa, iar tinutele arata sofisticat si rafinat.

Imprimeuri cu personalitate

In tinutele Giorgal din colectia actuala se regaseste o puternica amprenta a naturii, inspiratia printurilor avand o tusa delicata, florala, in timp ce nuantele de azuriu, galben electric, bleumarin, maro sau alb oglindesc cerul, soarele, marea si pamantul.

Printurile creatiilor Giorgal ofera tinutei o imagine moderna, actuala, formele geometrice simple, abstracte fiind un secret al tineretii hainelor Giorgal.

Citește și:

Astfel, noua colectie Giorgal este imbinarea perfecta intre comoditatea unor piese simple, foarte usor de asortat si acel chic aparte, care este oferit de fiecare personalitate care poarta aceste tinute.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.