Setari Cookie-uri

Creatoarea de moda Ana Novic si-a provocat sotul la lupta… in stil Kempo

Inainte sa o nasca pe fetita lor, Ingrid, Ana Novic si sotul sau, bloggerul Robert Diaconeasa, mergeau impreuna la sala, avand un program riguros

comunicat de presa

kempo

Inainte sa o nasca pe fetita lor, Ingrid, Ana Novic si sotul sau, bloggerul Robert Diaconeasa, mergeau impreuna la sala, avand un program riguros. "Dupa a 8-a luna de sarcina, Ana a trebuit sa o lase mai moale cu antrenamentele, asa ca ne-am separat drumurile. Acum ca Ingrid e in viata noastra si are o varsta inca frageda plus treaba multa la atelier, Ana nu a apucat sa revina la sala, dar isi face cu rigurozitate exercitiile acasa de cel putin 3 ori pe saptamana si are parte de rezultate uimitoare", scrie Robert pe blogul sau www.daddycool.ro.

Fiind in cautare de metode alternative de antrenamente pe care sa le faca impreuna, cei doi tineri parinti au ajuns la Federatia Romana de Kempo, unde au avut parte de un antrenament intens sub atenta supraveghere a profesorului Amatto Zaharia, maestru emerit al sportului romanesc. "Este un sport de contact extrem de solicitant, interactiv si usor de practicat atat individual, cat si in pereche ori chiar in familie, daca exista si un copil. Noi ne-am simtit super energizati dupa un antrenament de aproximativ 40 de minute", a mai spus Robert Diaconeasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.