Setari Cookie-uri

Palette Intensive Color Cream, culoare intensa si ingrijire profunda

Pentru culoare intensa si mai multa ingrijire ca niciodata

comunicat de presa:

Cu noua colectie imbunatatita de la Palette Intensive Color Cream, ce foloseste cele mai recente inovatii in materie de colorare a parului, intensitatea culorii nu a fost niciodata atat de profunda si, in acelasi timp, atat de delicata cu parul. Expertii in ingrijirea parului de la Palette au dezvoltat o noua masca pentru par imbogatita cu complex de keratina, care promite o actiune remarcabila de ingrijire a firului de par, de pana la trei ori mai mare decat un produs obisnuit. Noua colectie Palette Intensive Color Cream ofera o selectie spectaculoasa de 32 de nuante intense si foarte la moda - trei nuante noi de rosu stralucitor, foarte prezente anul acesta in cadrul prezentarilor de moda, precum si nuanta Super Platinum Blonde, considerata „tendinta sezonului” in materie de colorare a parului. Asfel, cu noua gama Palette Intensive Color Cream, iubitoarele de culoare si pasionatele de moda vor atrage toate privirile indiferent de ocazie.

Citește și:

Pentru ca un par ingrijit va fi mereu la moda, noua gama imbunatatita de la Palette Intensive Color Cream imbina cele mai noi tehnologii de ingrijire a parului cu cele mai vibrante si intense culori. Ultima inovatie a expertilor Palette este Masca cu complex de Keratina, care ingrijeste parul in profunzime, in timp ce pigmentii de culoare ofera un finisaj magnific, combinatia avand o actiune tripla asupra firului de par:

1. Parul devine mai puternic: Proteine de cea mai buna calitate regenereaza si restructureaza parul din interior (reface structura firului de par, de la interior). Keratina este cea mai importanta proteina din compozitia parului, ce are rolul de a proteja si a-i oferi suplete si stralucire, iar hidratarea corespunzatoare a stratului de keratina opreste deteriorare si despicarea firului de par. In plus, prin suplimentarea aportului de keratina, creste rezistenta parului, astfel incat acesta va fi mult mai sanatos in interior si va arata mai stralucitor si mai frumos la exterior.

Citește și:

2. Suprafata parului devine mai fina: Pro-vitamina Pantenol hidrateaza si regenereaza parul, lasand-l mai frumos si matasos la atingere.

3. Ofera stralucire: Parul este revigorat datorita uleiului de samburi de caise cu aroma de miere, ce-i ofera fibrei capilare o stralucire spectaculoasa si un aspect sanatos.

Noua colectie Palette Intensive Color Cream cuprinde 32 de nuante ce ofera stralucire maxima parului si o acoperire perfecta a firelor albe.

Cele trei nuante noi de rosu vibrant din colectia Palette Intesive Color Cream ii vor oferi parului un luciu special si o culoare ce va dura pana la 8 saptamani. In plus, datorita potentiatorului de culoare (Red Booster) firele albe vor fi acoperite 100%. De la vibrantul Rosu Scarlet la pasionantul Flaming Red, cele trei nuante noi de rosu completeaza ultimele tendinte in materie de moda si colorare a parului.

Citește și:

    Cel de-al patrulea produs nou din colectia Palette Intesive Color Cream este nuanta Super Platinum Blond – o vopsea cu pigmenti unici argintii pentru un efect anti-ingalbenire si un luciu metalic. Aceasta nuanta este in aceasta primavara/vara una dintre cele mai actuale alegeri in ceea ce priveste culoare parului pentru impatimitele modei. Super Platinum Blond permite deschiderea parului cu pana la cinci nuante.

    Milioane de consumatori din lume au incredere in Palette – marca numarul 1 in Europa in vopsirea parului – datorita calitatii extraordinare a produselor, precum si a preturilor accesibile.

    Disponibil deja in magazine, noul Palette Intensive Color Cream promite o culoare intensa si ofera mai multa ingrijire ca niciodata.

    Vizionare placuta


    Kudika
    20 Mai 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.