Art&Craft Design relanseaza magazinul online

Art&Craft Design relanseaza magazinul online

La aproape un an si jumatate de la lansare, Art&Craft Design relanseaza magazinul online www.artandcraft.ro, pentru toti iubitorii de arta populara si de obiecte traditionale romanesti, pentru colectionarii impatimiti si, nu in ultimul rand, pentru cei care nu au timp si sunt in cautarea unui cadou original, inedit.

comunicat de presa

Art&Craft este un magazin online care va pune la dispozitie o gama diversificata de produse: produse de arta populara si artizanat, suveniruri romanesti, produse personalizate cu design original din colectiile Art&Craft si o gama variata de dulciuri cu specific romanesc.

Noua structura a site-ului a fost gandita in asa fel incat sa permita o navigare intuitiva in cadrul platformei pentru toti utilizatorii.

Clasificarea produselor pe categorii si subcategorii, dar si posibilitatea de filtrare si cautare specializata, faciliteaza accesul catre produse in functie de interesul fiecaruia. In plus, noul site va cuprinde si colectii Art&Craft care au fost sau urmeaza sa fie lansate, povestea noastra, precum si un blog cu trei categorii de articole – Mestesuguri populare, Povestea produselor, Recomandarile Art&Craft.

Asadar, va asteptam sa vizitati magazinul nostru online www.artandcraft.ro si sa va bucurati de produsele noastre autentice, de promotii si de oferte.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri