Setari Cookie-uri

aBeauty Clinique lanseaza Dermafrac si Universkin

Tehnologie si inovatie in ingrijirea pielii!

comunicat de presa

Andreea Berecleanu, Nico, Diana Bart, Roxana Ciuhulescu, Geanina Ilies si Julia Jianu, alaturi de membri presei, au participat miercuri 18 aprilie, in cadrul aBeauty Clinique, la lansarea aparatului Dermafrac si a gamei Universkin, eveniment sustinut de Top Line Medicals.

aBeauty

Dermafrac, tehnologie ce se regaseste exclusive in clinicile aBeauty timp de un an de zile, regenereaza celular si reechilibreaza fibrele de elastina cu ajutorul procedurii de mezoterapie cu microace. In urma procedurii se formeaza noi celule de tip fibroblaste, care vor produce mai multe fibre de colagen si elastina. Dermafrac are rol in rejuvenarea pielii foto-imbatranite, tratamentul porilor mari sau a problemelor de pigmentatie. In plus, hidrateaza si reintinereste.

Ce-a de-a doua surpriza a zilei a fost lansarea Universkin. Creata de Doctorii francezi pentru Doctori, gama ofera ingrijire unica, personalizata pentru fiecare pacient in parte. Formula se prepara pe loc, in 20 de secunde, pornind de la un serum de baza pentru reparare si calmare. Universkin are 1159 de combinatii personalizate.

“Astazi am vorbit despre tehnologie si inovatie in ingrijirea pielii. Dermafrac reprezinta un tratament 3D, cu ajutorul caruia se realizeaza microdermoabraziune, mezoterapie si infuzare de substante antiaging. Astfel, se stimuleaza productia de collagen, pentru intinerirea pielii. Gama Universkin, unica in lume, are la baza tratamente dermato-estetice personalizate, ce contin ingredienti activi, recomandati in urma diagnosticului oferit de specialist. Cu Universkin pielea fiecarui pacient va primi exact ceea ce are nevoie, iar rezultatul este remarcabil, bazandu-se pe studii clinice dovedite”, spune medicul specialist al aBeauty Clinique.

aBeauty

Invitatii au avut ocazia sa asiste la o demonstratie Dermafrac si, in acelasi timp, au putut descoperi aBeauty Clinique, cu toate serviciile si produsele propuse de aceasta.

Despre aBeauty Clinique:
Ofera tratamente faciale si corporale, epilare definitiva, marire buze, injectari acid hialuronic, tratare riduri si multe altele. Echipa din clinica Bucuresti aBeauty este formata din personal medical calificat si certificat, medici specialisti si consilieri de estetica intens pregatiti in domeniul infrumusetarii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.