Setari Cookie-uri

Ingrijire cat mai fina pentru hainutele copilasului tau drag

Protectia pielii bebelusului este una dintre primele preocupari ale mamicilor, iar detergentul folosit pentru curatarea hainutelor acestuia este foarte important.

comunicat de presa

Dermalin

Grija pentru cel mic si atentia oferita constant inseamna iubire... Protectia pielii bebelusului este una dintre primele preocupari ale mamicilor, iar detergentul folosit pentru curatarea hainutelor acestuia este foarte important. Medicii pediatri recomanda utilizarea unor detergenti formulati special pentru bebelusi, pentru a evita aparitia alergiilor si a iritatiilor.

Pielea copiilor este foarte sensibila si fina, necesitand o ingrijire suplimentara. In primele luni de viata acestia isi murdaresc foarte des hainutele, iar curatarea acestora necesita un detergent eficient, care sa indeparteze petele rezistente, dar cu o compozitie special creata pentru protejarea pielii. In procesul automat de spalare, timpul de limpezire este extrem de scurt, deseori ramanand pete albe de detergent pe haine. Astfel, este recomandata utilizarea unei formule lichide, ce se dizolva rapid si elimina mai usor reziduurile din tesaturi.
Stiai ca detergentii clasici contin deseori substante chimice care sunt absorbite de organism prin piele si caile respiratorii?

Fiind realizat cu ajutorul medicilor dermatologi, Dermalin este primul detergent pentru piele sensibila din Romania, iar acum se gaseste si in forma lichida. Acesta curata bine hainele, avand o formula care nu contine LAS (linear alkylbenzene), naftati sau surfactanti agresivi. Astfel, Dermalin este recomandat pentru curatarea hainelor copiilor, persoanelor cu alergii cutanate sau celor care au un grad mare de sensibilitate.
Pret: 31,99 ron

Detergentul Dermalin se gaseste in farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe informatii accesati: www.sensiblu.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.