Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase accesorii pentru orice tinuta

Coco Chanel spunea candva ca daca vrei sa arati impecabil, inainte de a iesi din casa, uita-te in oglinda si renunta la cel putin un accesoriu.

comunicat de presa

Coco Chanel spunea candva ca daca vrei sa arati impecabil, inainte de a iesi din casa, uita-te in oglinda si renunta la cel putin un accesoriu. Eleganta nu se traduce prin multe zorzoane si accesorii, ci prin decenta si modul cum alegi sa le porti. Acest sfat este foarte util, insa ce te faci daca nu esti buna la combinat accesorii si tinute? Nu toate femeile stiu cum sa-si asorteze curelele, pantofii, gentile, cerceii, esarfele ca sa aiba o tinuta perfecta, de aceea, uneori, accesoriile disponibile in magazine par de-a dreptul intimidante.

Cu toate acestea, indiferent de stilul tau personal sau de hainele pe care le detii in garderoba, accesorizarea unei tinute este distractiva si poate schimba in totalitate lookul pe care l-ai alcatuit pentru orice ocazie. De asemenea, reprezinta o modalitate buna de a te exprima. Desi este usor sa alegi o pereche de ochelari de soare sau o poseta, adevarata provocare sta in micile detalii. Orice inel, colier, brosa sau cercei, care pot parea minusculi in comparatie cu tinuta, vor avea un impact major adaugand o nota originala si neasteptata. Iata cateva sfaturi pe care sa le pastrezi in minte atunci cand e nevoie sa accesorizezi o tinuta pentru orice ocazie, de la o zi obisnuita la birou, la o cina romantica.

Citește și:

Accesorii pentru tinuta de birou

tinuta pentru birou

Chiar daca lucrezi intr-un mediu conservator, accesoriile sunt o modalitate buna de a scoate in evidenta personalitatea ta si de a da o pata de culoare tinutei. Garderoba office poate fi adesea plictisitoare si neutra, insa adaugand o esarfa colorata unei tinute business o vei transforma in una creativa. Sau o pereche de pantofi indrazneti sau doar schimband cureaua la ceas.

Accesorii pentru tinuta eleganta pentru cina romantica

tinuta

Cand vine vorba de accesorizat o tinuta potrivita pentru o cina romantica, indiferent daca este o intalnire cu viitorul sot sau cu cineva pe care tocmai l-ai intalnit, neaparat sa ai in vedere locul unde sa va intampla intalnirea. Daca este o cina la un restaurant fancy, atunci mergi la sigur cu un colier cu perle sau un inel cu diamante, ori o bratara cu cristale. Altfel, daca tipul este genul casual si te-a invitat la un film, alege accesorii simple, fara pietre pretioase.O poseta rosie din piele intoarsa va transforma orice tinuta casual in una romantica.

Citește și:

Accesorii pentru tinuta de duminica

tinuta casual

Sunt unele duminici pe care ti le petreci cu familia ta sau cu a lui, momente de care ai nevoie si de care iti vei aminti peste ani. Momente unde se fac multe poze si in care vrei sa arati bine. Pentru evenimentele acesta abordezi o tinuta casual-chic si alegi accesorii lejere, care sa nu atraga atentia asupra lor. Poti miza pe un colier simplu, pe o palarie cu o brosa atasata sau un ceas discret.

Accesorii pentru tinuta de ocazie

tinuta de ocazie

Prin ocazie toata lumea intelege un eveniment elegant, adesea sofisticat cum ar fi o nunta, un botez, orice petrecere intr-un loc cochet. De multe ori, atunci cand accesorizeaza o tinuta de ocazie, multe dintre noi au tendinta de a incarca lookul. Daca ai deja o tinuta cu aplicatii, rezuma-te doar la o pereche de cercei sau la o bratara fina. Un clutch elegant va completa tinuta intr-o nota delicata.

Citește și:

Accesorii pentru tinuta de club

tinuta de club

Cand vine vorba de noaptea fetelor, cerul este limita. Alege accesorii amuzante si extravagante. Prietenele tale vor admira accesorile statement si chiar daca mergeti la un film, indrazneste sa porti un colier oversized sau o bratara metalica. Oricum, totul va fi despre distractie.

Pe cat de speciale sunt, pe atat de scumpe pot fi bijuteriile, stim cu toatele astea. Daca iti doresti o bijuterie speciala pentru un eveniment la care urmeaza sa participi, insa bancomatul vine cu vesti nefericite, e bine sa stii ca serviciul DRESSBOX iti ofera posibilitatea de a inchiria colierul sau clutchul care iti va completa tinuta. Astfel, vei fi fericita posesoare a unor accesorii unice si sofisticate.

Acum ca ai ales tinuta si ai accesorizat-o potrivit, sa inceapa distractia!

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.