Setari Cookie-uri

Un nou Magazin Certificat LEGO isi deschide portile in City Park Constanta

Jucariile LEGO vor imparti din 26 mai 2016 si mai multa bucurie vizitatorilor mai mici sau mai mari din centrul Comercial City Park Constanta nivel -1

comunicat de presa

lego

Jucariile LEGO vor imparti din 26 mai 2016 si mai multa bucurie vizitatorilor mai mici sau mai mari din centrul Comercial City Park Constanta nivel -1! In cadrul City Park Constanta isi face aparitia un spatiu nou, unde sunt invitati la joaca copiii de orice varsta.

Este vorba despre un magazin nou-nout, dedicat in totalitate brandului LEGO, care se adauga celorlalte cinci deschise pana acum in Bucuresti (AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, MEGA Mall), Ploiesti (AFI Palace) si Cluj (Polus City Center). Sase la numar, asadar, pentru milioanele de copii din Romania iubitori ai jucariilor LEGO!

Magazinele Certificate LEGO detin cea mai mare gama de produse LEGO din tara, insumand peste 500 de tipuri de seturi de constructie tematice perfecte pentru copii de la 1½ - 99 ani, dar si seturi de constructie LEGO de mai mare complexitate cum ar fi Architecture si Mindstorms. Dupa cum ne-am obisnuit, si in acest magazin vom regasi, pe langa seturi de constructie, si produse personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, cani, solutii de organizare, accesorii pentru birou si multe altele.

Citește și:

jucarii lego

Designul fiecarui magazin este marca inregistrata LEGO. Pasionatii LEGO pot descoperi in magazin si spatii de joaca pentru cei mici alaturi de cele mai noi produse lansate, sau pot construi propria Minifigurina si o pot accesoriza, avand posibilitatea de a o cumpara la final.

”Suntem foarte mandri ca iubitorii LEGO din Romania se pot bucura de inca un spatiu dedicat in totalitate universului LEGO. Designul magazinului, produsele exclusive pe care le veti gasi aici si zonele de joaca vor oferi vizitatorilor o experienta inedita, care sustine intocmai idealul brandului LEGO, si anume dezvoltarea creativitatii copiilor prin joaca.” spune Domnul Petr Břoušek, Country Manager LEGO Romania.

Printre surprizele pregatite pentru deschidere se numara 1000 de cadouri LEGO acordate primilor 1000 cumparatori si un eveniment de constructie ce dureaza 2 zile. Asteptam toti constantenii si nu numai cu mare drag !

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.