Setari Cookie-uri

De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca

Pe 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni devine mallul copilariei.

comunicat de presa

Pe 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni devine mallul copilariei. Sub conceptul AFI Land, centrul comercial se transforma intr-un adevarat taram al distractiei, cu zeci de evenimente tematice, locuri de joaca pe placul copiilor si personaje care vor anima atmosfera. Toate activitatile se vor desfasura pe data de 1 iunie, in intervalul orar 16:00- 20:00.

Animatorii distractiei vor fi mascotele Zorky si Zokytza, de la locul de joaca pentru copii Zorky Planet, iar alaturi de ei va fi prezent si Pinguinul de la patinoarul Cotroceni on Ice, care se va plimba cu kartul prin mall.

Totodata, de 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni va recrea lumea copilariei, iar imaginatia celor mici va prinde contur, deoarece in mall vor defila oameni pe picioroange, care ii vor intampina cu multa veselie. Cadrul va fi unul de poveste, decorat cu baloane, baloane de sapun, iar cu totii se vor bucura de multe bomboane.
Copiii vor avea parte de un program complet de distractie: actorii de la Teatrul Masca vor juca piesa “IEDERA”, dansatorii de la Scoala de Dans Dance World vor sustine ateliere de dans, iar Asociatia De-a arhitectura va organiza un workshop de desen.

Magazinul Autograf din AFI Palace Cotroceni le-a pregatit copiilor un atelier educativ, in cadrul caruia vor avea ocazia sa se joace cu creioanele cu particule fine si colorate din marmura.

Intre orele 11:00 si 21:00, Gymboland va organiza diverse activitati distractive cu cei mici, in compania clovnilor Lili si Lolo. Si Zorky Planet ii asteapta pe copii cu multe surprize la locul de joaca.

De asemenea, Cinema City va avea un program cu filme animate, pentru ca ziua de 1 Iunie sa fie cat mai speciala. Astfel, copiii sunt invitati sa urmareasca povesti celebre precum Alice in Tara Oglinzilor, Testoasele ninja, Robinson Crusoe , Razboinicul vanator si Craiasa Zapezii, Cartea junglei si multe altele.
Ziua Copilului va fi sarbatorita cu un program diversificat de activitati in AFI Palace Cotroceni, iar cei prezenti vor avea parte si de sesiuni de face painting, impletituri de codite pentru fete, momente de magie si spectacole cu simpatici catelusi.

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.