Setari Cookie-uri

Beauty One lanseaza in Romania label.m Diamond Dust

Beauty One a lansat in Romania Colectia label.m Diamond Dust, linia de lux cu particule de diamant, in cadrul unui eveniment glamorous, elegant si rafinat.

comunicat de presa

label m

Beauty One a lansat in Romania Colectia label.m Diamond Dust, linia de lux cu particule de diamant, in cadrul unui eveniment glamorous, elegant si rafinat, in noul sediu din Bd. Libertatii 22 din Capitala.

Roxana Ciuhulescu, Xonia, Eli Roman de la Realitatea TV, Simona Taranu si Anca Dumitrescu de la Digi24, Bianca Dragomir si Alexia Talavutis alaturi de jurnalisti si bloggeri de beauty si lifestyle au descoperit si au testat in exclusivitate noile produse cosmetice marca label.m pentru ingrijirea parului si corpului cu particule de diamant, brand distribuit in Romania de Beauty One.

Pe langa particulele de diamant, linia de lux label.m contine sampanie, perle si petale de trandafir.

Samponul si balsamul cu particule de diamante curata cu delicatete si echilibreaza nivelul de hidratare al parului, fortifica si transforma firul de par intr-unul sanatos, incredibil de stralucitor si plin de volum. Lotiunea de corp cu particule stralucitoare confera pielii luminozitate si stralucire, hidrateaza in profunzime, transforma pielea terna intr-una catifelata si radianta.

Citește și:

label.m

O alta atractie a evenimentului Beauty One powered by Sunday PR a fost geanta de vara colorata si extravaganta realizata de designerul Jean Pierre Braganza special pentru label.m. Cu un design special desprins din colectia Spring - Summer 2016 de la “London Fashion Week”, geanta se poate gasi atat in saloanele partenere Beauty One, cat si pe www.luxbeauty.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.