4 romani vor traversa Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle, printr-o initiativa sustinuta de Kaufland Romania

4 romani vor traversa Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle, printr-o initiativa sustinuta de Kaufland Romania

Kaufland Romania anunta lansarea initiativei Atlantic Challenge, in care 4 romani vor traversa pentru prima data Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle.

comunicat de presa

Kaufland Romania

Kaufland Romania anunta lansarea initiativei „Atlantic Challenge”, in care 4 romani vor traversa pentru prima data Oceanul Atlantic intr-o barca cu vasle.

  • Andrei Rosu (sportiv de anduranta, ultra-maratonist), Vasile Osean (doctor – medicina sportiva) si Emil Curteanu (fost canotor) vor forma prima echipa romaneasca ce va traversa Atlanticul intr-o barca cu vasle, in cadrul celei mai dure curse de canotaj din lume: „Talisker Whisky Atlantic Challenge”;
  • Initiativa incepe cu o competitie adresata romanilor iubitori de aventura: echipa isi cauta cel de-al 4-lea membru care sa ocupe un loc in barca ce va scrie istorie pentru Romania;
  • Romanii interesati se pot inscrie in concursul pentru cel de-al 4-lea membru pe www.atlantic4.ro, pana pe 15 iunie 2016;

Astfel, Andrei Rosu (39 ani, sportiv de anduranta, ultra-maratonist, detinator de recorduri nationale si mondiale, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii in 2015 si castigator al locului 3 in tandem la maratonul Polul Nord din 2016), alaturi de Vasile Osean (37 ani, doctor – medicina sportiva) si Emil Curteanu (50 ani, fost canotor) vor forma prima echipa romaneasca ce va traversa Atlanticul vaslind, in cadrul celei mai dure curse de canotaj din lume: „Talisker Whisky Atlantic Challenge”.

Cu aceasta ocazie, Kaufland Romania, in calitate de partener oficial, anunta lansarea unei competitii nationale ce ofera unui roman sansa de a deveni cel de-al 4-lea membru al primei echipe romanesti ce va scrie istorie - „Atlantic4”. Romanii iubitori de aventura sunt invitati sa se inscrie in selectia nationala pe www.atlantic4.ro, pana pe 15 iunie 2016, pentru a ocupa cel de-al 4-lea loc in barca echipei „Celor 4 atlantici”. Ulterior, ceilalti membri ai echipei vor alege 10 semifinalisti (16 iunie – 24 iunie), urmand ca acestia sa treaca printr-o proba fizica (25 iunie – 1 august) in urma careia se vor califica 3 finalisti.

Attlantic Challenge

Intreaga aventura a echipei „Atlantic 4” - de la prima provocare de a deveni completa, la pregatiri, startul oficial si desfasurarea cursei ca lectie de supravietuire - va putea fi urmarita pe www.atlantic4.ro si pe pagina de Facebook Kaufland Romania.

Echipa va parcurge vaslind peste 5000 de km in aproximativ 60 de zile, pe traseul La Gomera (Insulele Canare) – Antigua (Caraibe), pentru implinirea unei cauze sociale pentru HOSPICE Casa Sperantei, ce va consta in completarea fondurilor necesare realizarii unui Campus socio-medical la Adunatii Copaceni, destinat copiilor diagnosticati cu boli rare sau limitatoare de viata.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri