Setari Cookie-uri

Shiseido Spa a fost numit Spa-ul Anului, pentru al doilea an consecutiv

Pentru al doilea an consecutiv, Shiseido Spa at Stejarii Country Club a obtinut premiul I la categoria Spa-ul Anului in cadrul TopHotel Awards.

comunicat de presa

Pentru al doilea an consecutiv, Shiseido Spa at Stejarii Country Club a obtinut premiul I la categoria Spa-ul Anului in cadrul TopHotel Awards. In timpul evenimentului, care a avut loc joi, 26 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, au fost premiate cele mai importante proiecte din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania.

„Castigarea acestui premiu doi ani la rand vine ca o recunoastere a valorilor pe care le promovam si a standardelor ridicate pe care le oferim clientilor nostri la Shiseido Spa, in calitate de singurul spa international din tara”, a declarat Sorin Vasilache, manager Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Printre criteriile care au stat la baza alegerii spa-ului anului s-au numarat facilitatile, serviciile si evenimentele organizate de catre spa-uri, in anul 2015. Astfel, Shiseido Spa s-a remarcat prin facilitatile sale, precum cele 11 sali de tratament (7 de tratament individual, 2 pentru Thai massage, 1 camera de scrub cu dus Vichy, 1 sala VIP pentru cupluri VIP cu o cada dubla cu hidromasaj, spatiu dublu de tratament, spatiu pentru relaxare, semineu si terasa privata), piscina interioara de relaxare cu sezlonguri cu hidromasaj, spatiul pentru relaxare langa piscina, terasa cu vedere spre padurea Baneasa, sauna uscata si sauna cu aburi, hammam-ul si camera de relaxare cu paturi cu saltele cu apa si terapie cu oxigen.

De asemenea, Shiseido Spa s-a evidentiat si prin faptul ca pune la dispozitia clientilor servicii integrate de well-being, care cuprind atat terapii faciale si corporale, cat si antrenamente de pilates reformer, yoga si speed fitness. Astfel, clientii, in momentul in care pasesc in universul Shiseido Spa, patrund intr-o lume a traditiilor si secretelor japoneze, completate de cercetari si tehnologii de ultima ora care stau la baza terapiilor si produselor folosite.

Nu in ultimul rand, Shiseido Spa, in calitate de unic spa international din Romania, si-a asumat rolul de a dezvolta si educa piata de wellness prin organizarea unor evenimente lunare in care sunt prezentate cele mai noi tendinte, tratamente, produse si aparate de infrumusetare. Printre acestea se numara ateliere de pilates si yoga, ateliere de dezvoltare personala, si evenimente despre tendintele de beauty pentru sezoanele urmatoare.

Pentru mai multe informatii despre Shiseido Spa, poti accesa site-ul www.stejariispa.ro si pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.