Setari Cookie-uri

PMC Marine SAFETY aniverseaza 10 ani de la infiintare

Prin actvitatea desfasurata, PMC Marine SAFETY asigura o varietate de solutii integrate, promovand echipamente de inalta calitate pentru protectia individuala cu aplicatii in mai multe sectoare de activitate.

comunicat de presa

PMC Marine Safety

PMC Marine SAFETY, una din cele mai mari ambitioase si inovatoare companii din Romania specializate pe dezvoltare de proiecte in domeniul sigurantei individuale in munca la nivel industrial, aniverseaza 10 ani pe piata. Momentul a fost marcat de un eveniment festiv organizat la Restaurantul Doina din Mamaia, la care au participat parteneri, colaboratori si reprezentanti media.

Prin actvitatea desfasurata, PMC Marine SAFETY asigura o varietate de solutii integrate, promovand echipamente de inalta calitate pentru protectia individuala cu aplicatii in mai multe sectoare de activitate: maritim, industrial, oil & gas, off-shore, petrochimie, terminale petroliere, santiere navale, constructii, agricultura si altele.

Calin Petculescu, managing partner: “Acum 10 ani lucram ca “safety inspector” la navele de tip tanc, cu specializare in acest domeniu.

Citește și:

Fiind intrebat de foarte multe ori de unde se poate achizitiona “safety equipment” pentru ca navele sa iasa din zona de “high risk” si pentru ca operarea lor sa devina sigura, de aici si pana la a infiinta compania

PMC Marine SAFETY a fost un pas. Asadar, PMC Marine SAFETY a aparut ca urmare a unei cereri din ce in ce mai mare a pietei de profil. In cei 10 ani de activitate, noi am incercat sa promovam calitatea in domeniul sigurantei personale. Deviza noastra a fost inca de la inceput “Quality & Safety. Our Style, our Mission!” si in continuare ne reprezinta, pentru ca alegand un echipament de calitate eficientizam costurile pe termen lung si astfel imbunatatim productivitatea.”

Din 2006 si pana in prezent, PMC Marine SAFETY continua sa inoveze, iar portofoliul companiei se dezvolta constant si ascendent. Ca urmare a serviciilor si produselor de calitate, PMC Marine SAFETY a atras deja atentia mai multor branduri internationale. MSA The Safety Company, Ansell Healthcare & Ansell Protective Clothing, Lalizas, Portwest, 3M, Uvex, Ponsa, BAUER KOMPRESSOREN GES.m.b.H si Dimex sunt cateva branduri internationale de top care au ales PMC Marine SAFETY ca partener si distribuitor autorizat in Romania.

Citește și:

PMC Marine Safety

PMC Marine SAFETY ofera solutii integrate pentru proiecte speciale atat pentru companii romanesti, cat si pentru companii multinationale ce activeaza si pe piete externe.

Unul dintre proiectele de pe piata maritima internationala este modernizarea navelor ce deservesc platformele petroliere din Marea Caspica cu o serie de sisteme de autosalvare, care sa asigure protectia personalului evacuat de pe platforme, in situatii de urgenta.

In ceea ce priveste proiectele romanesti, unul cu rezonanta este cel realizat in 2010 pentru Universitatea Maritima Constanta. Poligonul modular de antrenament pentru studenti, viitorii ofiteri de marina, permite in prezent antrenamentul pompierilor si al marinarilor pentru situatii de urgenta in conditii de siguranta maxima a cursantilor.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.