Nu este nevoie să faci poțiuni de dragoste și vrăji pentru a-ți ține iubitul aproape. E mai ușor acum să fii frumoasă și mereu atrăgătoare, astfel incat el să te iubească mereu, cu noul Wash&Go Reviva. Formula pentru volum a Wash&Go Reviva conține extract de urzică și ajută la intărirea părului de la rădăcină, revigorandu-l și dandu-i volum. Părul va avea un volum plin de vitalitate, intotdeauna remarcat de ceilalți!

Coafura... iti urmeaza fiecare miscare

“Ce este mai bun din tradiții - pentru ca partenerul sa fie mereu indrăgostit de tine” - este conceptul care stă la baza campaniei de lansare a noului Wash&Go Reviva cu extract de urzică. Toate leacurile tradiționale, poțiunile de dragoste și descantecele care te invață cum să-ți ții “bărbatul in mreje de-a pururi” au fost culese de P&G Beauty din tradițiile locale și “transformate” intr-o soluție mult mai simplă - Wash&Go Reviva cu extract de urzică.

Șamponul este comercializat in flacoane de 200 ml, 400 ml și 750 ml, iar balsamul in flacoane de 200 ml. In plus, Wash&Go Reviva este și foarte economic, intrucat 400 ml de șampon inseamnă 80 de spălări, ceea ce inseamnă că doar 10 bani pe spălare oferă avantajele unui păr cu volum și vitalitate, care il va ține pe partener mereu indrăgostit.

Preț maxim recomandat la vanzare :
- Șampon, balsam 200 ml : 4,9 RON
- Șampon 400 ml : 6,8 RON
- Șampon 750 ml : 11,7 RON

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: