Nu este nevoie sŃ faci po■iuni de dragoste ║i vrŃji pentru a-■i ■ine iubitul aproape. E mai u║or acum sŃ fii frumoasŃ ║i mereu atrŃgŃtoare, astfel incat el sŃ te iubeascŃ mereu, cu noul Wash&Go Reviva. Formula pentru volum a Wash&Go Reviva con■ine extract de urzicŃ ║i ajutŃ la intŃrirea pŃrului de la rŃdŃcinŃ, revigorandu-l ║i dandu-i volum. PŃrul va avea un volum plin de vitalitate, intotdeauna remarcat de ceilal■i!

Coafura... iti urmeaza fiecare miscare

“Ce este mai bun din tradi■ii - pentru ca partenerul sa fie mereu indrŃgostit de tine” - este conceptul care stŃ la baza campaniei de lansare a noului Wash&Go Reviva cu extract de urzicŃ. Toate leacurile tradi■ionale, po■iunile de dragoste ║i descantecele care te inva■Ń cum sŃ-■i ■ii “bŃrbatul in mreje de-a pururi” au fost culese de P&G Beauty din tradi■iile locale ║i “transformate” intr-o solu■ie mult mai simplŃ - Wash&Go Reviva cu extract de urzicŃ.

¬amponul este comercializat in flacoane de 200 ml, 400 ml ║i 750 ml, iar balsamul in flacoane de 200 ml. In plus, Wash&Go Reviva este ║i foarte economic, intrucat 400 ml de ║ampon inseamnŃ 80 de spŃlŃri, ceea ce inseamnŃ cŃ doar 10 bani pe spŃlare oferŃ avantajele unui pŃr cu volum ║i vitalitate, care il va ■ine pe partener mereu indrŃgostit.

Pre■ maxim recomandat la vanzare :
- ¬ampon, balsam 200 ml : 4,9 RON
- ¬ampon 400 ml : 6,8 RON
- ¬ampon 750 ml : 11,7 RON

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: