Setari Cookie-uri

Wash&Go Reviva

Nu este nevoie s faci poiuni de dragoste i vrji pentru a-i ine iubitul aproape. E mai uor acum s fii frumoas i mereu atrgtoare, astfel incat el s te iubeasc mereu, cu noul Wash&Go Reviva.

Nu este nevoie s faci poiuni de dragoste i vrji pentru a-i ine iubitul aproape. E mai uor acum s fii frumoas i mereu atrgtoare, astfel incat el s te iubeasc mereu, cu noul Wash&Go Reviva. Formula pentru volum a Wash&Go Reviva conine extract de urzic i ajut la intrirea prului de la rdcin, revigorandu-l i dandu-i volum. Prul va avea un volum plin de vitalitate, intotdeauna remarcat de ceilali!

“Ce este mai bun din tradiii - pentru ca partenerul sa fie mereu indrgostit de tine” - este conceptul care st la baza campaniei de lansare a noului Wash&Go Reviva cu extract de urzic. Toate leacurile tradiionale, poiunile de dragoste i descantecele care te inva cum s-i ii “brbatul in mreje de-a pururi” au fost culese de P&G Beauty din tradiiile locale i “transformate” intr-o soluie mult mai simpl - Wash&Go Reviva cu extract de urzic.

amponul este comercializat in flacoane de 200 ml, 400 ml i 750 ml, iar balsamul in flacoane de 200 ml. In plus, Wash&Go Reviva este i foarte economic, intrucat 400 ml de ampon inseamn 80 de splri, ceea ce inseamn c doar 10 bani pe splare ofer avantajele unui pr cu volum i vitalitate, care il va ine pe partener mereu indrgostit.

Pre maxim recomandat la vanzare :
- ampon, balsam 200 ml : 4,9 RON
- ampon 400 ml : 6,8 RON
- ampon 750 ml : 11,7 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.