Setari Cookie-uri

Il Passo a sarbatorit succesul fabricii din Romania alaturi de specialisti in fashion si media

Il Passo anunta fabrica romaneasca si planurile pentru viitorul acesteia

comunicat de presa:

Il Passo, retailer de incaltaminte si accesorii de piele, a devenit si producator de incaltaminte. Acest debut a fost posibil prin deschiderea unei fabrici in Romania si recrutarea de angajati locali. Il Passo isi prezinta acum strategia de manufactura romaneasca tocmai pentru a demonstra ca exista un potential imens in aceasta industrie. Fabrica Il Passo s-a bucurat de crestere de la an la an, precum si de investitie continua, iar acum a ajuns sa numere 25 de angajati. Fabrica va reprezenta, pe viitor, baza dezvoltarii brandului Il Passo.

Momentul de celebrare a succesului in productia locala a fost marcat pe 24 mai, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, impreuna cu bloggeri, jurnalisti, reprezentanti ai companiei si oameni de fashion. Oficialii Il Passo au povestit pe larg despre obiectivele pe care le au pe piata din Romania: dorinta de a conferi stabilitate si de a intari increderea clientilor in produsele romanesti.

Citește și:

Compania a experimentat la prima mana trecerea de la import la productie proprie. Activeaza cu succes in Romania de 17 ani, cu un portofoliu compus din produse de cea mai inalta calitate, achizitionate de la furnizori din tari precum Italia, Portugalia, Brazilia sau Turcia. Odata cu trecerea la productie proprie, Il Passo a observat ca publicul din Romania simte si mandrie, pentru ca poarta incaltaminte de manopera romanesca, nu doar satisfactie ca este in pas cu cele mai noi tendinte.

„Anul acesta, pentru mine are o insemnatate foarte mare. De anul acesta am inceput sa vorbim despre fabrica Il Passo, fabrica noastra romaneasca si sa dovedim ca exista viitor in manufactura locala. Ne-am recrutat angajati capabili, am ales cele mai potrivite modele si ne-am pus pe treaba. Cel mai mult ne bucura insa primirea foarte buna a produselor de catre clienti“, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.