Setari Cookie-uri

Bicicleta care face hamburgeri - lansata la White Garden Party by Jubile Catering

Compania Jubile Catering lanseaza pe piata o serie de produse cu un nou concept creativ in cadrul petrecerii White Garden Party.

comunicat de presa

Jubile Catering

Compania Jubile Catering lanseaza pe piata o serie de produse cu un nou concept creativ in cadrul petrecerii White Garden Party, unde au fost prezentate inovatii precum bicicleta care face hamburgeri sau Ice Cream Bike.

Produsele Hamburger Bike, Ice Cream Bike, Candy Bike, Salad Bar sau Lemonade Bar fac parte din noua strategie de catering pe care Jubile o propune in premiera, in Romania. In cadrul petrecerii de gradina, care a avut loc pe acorduri de harpa si in lumina efectelor de magie realizate de iluzionistul Andrei Girjob, inovatiile Jubile Catering au demonstrat ca sunt noua tendinta in materie de organizare de evenimente.

“Credem in idei simple, dar frumoase si de impact. Tindem catre petreceri cu elemente inovatoare, care sa surprinda si sa fie memorabile. Pentru aceasta avem un departament special de research& development care se axeaza pe dezvoltarea conceptelor inedite. Petrecerile trebuie sa starneasca emotii, dar si sa sustina celelalte paliere: culinar, estetic si functional”, a declarat George Ciausu, manager Jubile Catering.

Citește și:

Asa s-a nascut ideea bicicletelor multifunctionale, care formeaza mixul ideal pentru o petrecere perfecta de gradina, fiind un raspuns prompt la cererea din piata. Hamburger Bike, de exemplu, are o autonomie de opt ore, timp in care bucatarul Jubile Catering gateste diverse combinatii de carne. Dotata cu o plita pe care sunt gatiti burgerii din vita sau curcan si o statie unde preparatul poate fi personalizat dupa gustul invitatilor, Hamburger Bike are toate premizele unui produs de succes.

Hamburger Bike

Conceptul Ice Cream Bike integreaza design-ul elegant, usor retro, al bicicletei cu bucuria oferita de un bar de inghetata realizata artizanal de catre specialistii Jubile Catering. Invitatii au libertatea de a-si crea propria inghetata si de a o personaliza dupa pofta fiecaruia. Aceeasi libertate de alegere si combinare o regasim si la Salad Bar, unde toate ingredientele proaspete necesare unei salate sunt expuse intr-un design functional si atractiv.

Citește și:

Tot pentru sezonul cald, Jubile Catering a lansat Lemonade Bar, o solutie inteligenta pentru a avea bautura preferata a verii intr-un cadru atractiv la petreceri. Conceptul include un dispenser special pentru limonada, incadrat intr-un decor completat de cosuri cu fructe proaspete.

Toate aceste servicii pot fi comandate ca parte a pachetului Garden Party, fiind insotite de specialistii Jubile Catering si consultanta necesara.

Garden Party

Despre Jubile Catering
Jubile Catering, Furnizor Oficial al Casei Regale, are o experienta de peste sapte ani in domeniul horeca. Compania se impune prin calitatea serviciilor pe care le ofera si prin atentia acordata fiecarui eveniment organizat.

In gama serviciilor se numara pachetele corporate, in care sunt incluse oferte pentru Coffee Break, Lunch, Evening Buffet, Cocktail Party, dar si pachetele de petreceri, cu servicii precum Garden Party, Lemonade Bar, Ice Cream Bike si Candy Bike ce pot fi rezervate individual, in functie de caracteristicile petrecerii. Jubile Catering ofera consultanta pentru organizarea petrecerilor.

Citește și:

www.jubilecatering.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.