Setari Cookie-uri

Campania Estetica2.0 marcheaza o noua era in frumusete

Estetica 2.0 este o campanie de informare si educare a publicului din Romania, cu privire la cele mai eficiente si sigure practici din domeniul esteticii chirurgicale.

comunicat de presa

estetica chirurgicala

Dr. Andrei Martin, chirurg plastician si director medical al Clinicii Medispa, alaturi de echipa de medici si terapeuti pe care o conduce, lanseaza campania Estetica 2.0. #NewBeautyEra.

Estetica 2.0 este o campanie de informare si educare a publicului din Romania, cu privire la cele mai eficiente si sigure practici din domeniul esteticii chirurgicale si nechirurgicale si la noile standarde de frumusete promovate deja la nivel international.

Mesajul pe care Dr. Andrei Martin si-a dorit sa il transmita inca din 2005 cand a inaugurat la Cluj-Napoca primul medical spa din Romania, a fost ca actul medical in domeniul esteticii trebuie sa fie individualizat in functie de tipologia si nevoile fiecarui pacient in parte. Termenul “medical” se refera la stiinta, inovatie si, mai ales la siguranta. Intr-un medical spa, se impune o abordare complexa a serviciilor care sa ajute clientii nu numai sa arate bine, dar si sa se simta in cea mai buna forma fizica si psihica, in deplina siguranta, rezultatul fiind o stare de bine, de multumire si incredere in sine.

Citește și:

“In contextul mediatizarii excesive a unor interventii estetice esuate, perceptia publica asupra acestui domeniu este astazi afectata, iar ceea ce ne dorim sa transmitem prin campania Estetica 2.0 este faptul ca orice procedura trebuie efectuata la cele mai inalte standarde de performanta si respectand cu strictete protocolul medical atat inainte, in timpul cat si postoperator. De asemenea, #NewBeautyEra este definita de naturalete si de forme adaptate conformatiei native” spune Dr. Andrei Martin

Coordonatele principale ale #NewBeautyEra promovate prin campania Estetica2.0 sunt:

  • Tendintele internationale modifica standardele de frumusete spre forme cat mai naturale
  • Recomandarea medicului primeaza in fata informatiilor culese din surse neavizate
  • Nici un obiectiv de infrumusetare nu ar trebui sa surclaseze mentinerea sanatatii
  • Indiferent de entuziasmul datorat de succesul interventiilor, ingrijirea postoperatorie recomandata de medic este obligatorie
  • Operatiile reparatorii sunt posibile insa recomandabil este sa nu se ajunga aici. Nu toate erorile pot fi corectate
  • Un pret mic nu ar trebui sa influenteze decizia de a alege o interventie estetica

Odata cu lansarea Estetica 2.0, reteaua Clinica Medispa este completata de inaugurarea centrului din Bucuresti, pe Str. Emanoil Porumbaru, nr. 25A. Acesta este dotat cu aparatura estetica de ultima generatie precum laserul Alexandrite GentleMax Pro. Clinica Medispa ofera tratamente unice in Romania, asa cum este Ultherapy, o metoda de lifting facial prin ultrasunete microfocusate folosita cu succes de celebritati precum Courteney Cox.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.