Setari Cookie-uri

Agentia de design interior Pascal Delmotte: pentru o casa rafinata, plina de idei, arty si cool

Pascal Delmotte este unul dintre designerii de interior din Bucuresti, pentru care aceasta arta inseamna totul.

comunicat de presa

Pascal Delmotte

Da, e adevarat, atunci cand vrem sa ne amenajam noua locuinta ne bantuie tot felul de ganduri si obsesii… Ne framanta creatia, insa, de cele mai multe ori ne dam seama ca avem nevoie de un profesionist in jur pentru ca totul sa fie perfect.

Pascal Delmotte este unul dintre designerii de interior din Bucuresti, pentru care aceasta arta inseamna totul. Daca vrei sa te mandresti cu o casa in care e rege stilul “savoire-faire”, atunci trebuie sa ajungi in Agen ia de Design Interior a designerului Pascal Delmotte.

In showroom-ul aflat pe strada Putul lui Zamfir, nr. 22.24, viata inseamna imaginatie. Vei descoperi o abundenta de lucruri frumoase, iar arhitectii (sau mai bine spus designerii de interior), care fac parte din echipa lui Pascal Delmotte, iti pun pe tava avantajele unui proiect de amenajare “custom made”.

O lume in care troneaza clasicul reinventat, iar daca iti doresti un ghid cu adevarat rafinat in amenajarea spatiului, atunci fii sigur ca Pascal Delmotte si echipa sa de design iti vor oferi, in fuctie de dorinta, exact ceea ce doresti.

“Stilul nostru este personalizat constant situatiei, clientului, spatiului pe care urmeaza sa il amenajam… Oricum, in tot ceea ce facem se va simti amprenta noastra, iar ceea ce ne recomanda este faptul ca suntem intuitivi, observam foarte usor obiectele si felul in care acestea trebuie aranjate, dar observam si oamenii cu care trebuie sa lucram, stim ceea ce-si doresc de la prima vizionare a casei lor. E drept, multi spun ca suntem o agentie de design interior foarte scumpa, insa ne adresam in general zonei rezidentiale. Evident, proiectele noastre nu ocolesc nici Horeca sau spatiile de birouri.”

Citește și:

Pascal Delmotte

E la moda stilul mediteranean! Pascal Delmotte este adeptul spatiilor deschise si aerisite

Prima casa amenajata in Bucuresti de arhitectul Belgian Pascal Delmotte a fost o vila interbelica aflata in zona Dumbrava Rosie.

Obiecte create cu gust si rafinament (imaginatie), dar si o echipa de arhitecti talentati. Asta gasiti in showroom-ul Pascale Delmotte!

La design shop-ul din cadrul agentia de Design Interior PASCAL DELMOTTE puteti gasi brandurile de tesaturi de perdele si tapiterie Hermes, Pierre Frey, Dedar, Libeco precum si numeroase prototipuri ale elementelor de decor manufacturate de artisti locali dupa designul agentiei, mostre si cataloage pline de idei si de furnizori in mare parte francezi si belgieni cu care echipa Delmotte colaboreaza.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.