Kudika
15 Iunie 2016

Motiko, un brand de prajituri de lux cu specific japonez, preparate din ingrediente traditionale.

comunicat de presa

De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca

Motiko

AFI Palace Cotroceni aduce clientilor noutati culinare si isi diversifica oferta prin lansarea Motiko, un brand de prajituri de lux cu specific japonez, preparate din ingrediente traditionale, pentru o experienta culinara inedita.

Motiko aduce pe piata din Romania prajiturelele Moti, preparate din ingrediente naturale, cu o textura fina, ce pot satisface si cele mai pretentioase gusturi. Prajiturelele contin o crusta din amidon din orez si faina de orez, care inveleste miezul cremos, preparat cu inghetata, frisca si crema.

„Romanii sunt din ce in ce mai dornici sa descopere gusturi si arome noi, de aceea ne dorim sa le oferim o experienta culinara completa printr-o oferta cat mai diversificata in centrul nostru comercial. Ne dorim ca iesirile in mall sa devina experiente frumoase pentru toti cei care ne viziteaza zi de zi, iar odata cu deschiderea insulei Motiko ii invitam pe acestia sa descopere Japonia, prin intermediul deosebitelor prajituri Moti.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Clientii centrului comercial vor putea selecta dintr-o diversitate de arome, printre care mar si pruna, banana si ciocolata, strugure Kioho, ceai matcha, fistic, mango si nu numai.

Motiko

Desertul Moti reprezinta o alternativa potrivita si pentru copii sau cei mai atenti la alimentatia lor, deoarece are un numar redus de calorii si o compozitie 100% vegetala.

Artizanii prajiturilor recomanda ca acestea sa fie consumate la 15 minute de la decongelare, pentru a simti in totalitate proprietatile gustului.

Insula Motiko este situata la parterul centrului comercial, in proximitatea patinoarului Cotroceni on Ice.

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Luna lui MAI Mult in AFI Palace Cotroceni

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: