Setari Cookie-uri

Trend Alert Arthur Murray: Dansuri de inspiratie retro-vintage, pentru nunti tematice

Cu sezonul nuntilor oficial deschis, nuntile tematice in stil retro-vintage revin in tendinte, iar mirii incep sa se orienteze din ce in ce mai mult catre dansuri care sustin tematica nuntii.

comunicat de presa

Fie ca aleg piese jazz, blues-uri, romante sau piese pop, momentul dansului ramâne unul ce nu are doar rolul de a porni petrecerea, ci si de a intregi atmosfera pe care tinerii casatoriti doresc sa o imprime nuntii.

Dansurile pentru nunti inspirate din anii 20’, 30’, 40’

Dincolo de fascinatia vestimentatiei si atitudinii specifice epocii, in care regasim ca pregnanta si definitorie imaginea petrecerilor stil Marele Gatsby, intervalul anilor 20’-40’ este remarcabil pentru lumea dansului si a muzicii. Aceasta este perioada când jazz-ul si blues-ul rasuna la fiecare petrecere, iar dansurile precum lindy hop, swing, charleston si boogie woogie sunt reprezentative pentru acea vreme.
Nuntile cu teme inspirate de aceste decade sunt completate perfect prin dansuri energice, cu personalitate, exuberante si savuroase.

Citește și:

Astfel, tinerii care pregatesc dansul mirilor la studioul Arthur Murray Bucuresti pentru nunti in acest stil se delecteaza invatând coregrafii personalizate, elegante, create de instructorii scolii de dans. In cadrul nuntii miscarile intr-un ritm accelerat ale acestor dansuri atrag invitatii pe ringul de dans.


Dansurile anilor 50’, 60’, 70’

Anii 50’ debuteaza cu un dans indragit de toata lumea, rock’n’roll-ul. Si aceasta perioada pastreaza ritmurile energice, muzica unde rasuna acorduri de chitara electrica si tempo-ul alert sustinut de instrumentele de percutie. Rock’n’roll-ul este un dans indraznet, iar tinerii vor avea parte de o experienta distractiva pe perioada invatarii acestuia. Este un tip de dans ideal pentru nunta, deoarece acest stil garanteaza un spectacol extraordinar si o atmosfera incendiara.

Citește și:

Nici anii 60’ nu se lasa mai prejos si aduc in vizorul dansurilor de nunta un stil caracteristic perioadei, denumit twist. Una dintre cele mai reprezentative piese pentru acest tip de dans este “Let’s Twist Again”, extrem de apreciata in dansurile de nunta, când se danseaza integral sau prin fragmente.

Nuntile inspirate de perioada disco, ce incepe odata cu anii 70’, au hustle drept dans caracteristic. Acesta este un stil de dans fresh, incitant si plin de energie, acesta a fost indragit foarte repede ramânând inca, unul din cele mai populare stiluri de dans. Este o alegere ideala in studioul Arthur Murray Bucuresti, in special pentru dansurile de nunta de grup, executate de miri alaturi de rude sau prieteni apropiati. Acest stil se poate dansa alaturi de mai multe perechi, iar partenerii se pot schimba pentru un plus de show.
In general, coregrafiile disco create de instructorii Arthur Murray in acest stil implica mirii, nasii, cavalerii si domnisoarele de onoare, care creeaza un spectacol de dans impreuna, iar partenerii sunt schimbati pe parcursul coregrafiei.

Citește și:

Anii 80’ si 90’, ritmuri moderne si miscari libertine

La nuntile cu aer pop, boem si nonconformiste, tinerii casatoriti doresc adesea dansuri excentrice, care ies din tipare. Flash–mob–urile fiind foarte cerute in acest sezon.
Indiferent de preferinte si tema nuntii, instructorii Arthur Murray Bucuresti creeaza dansul perfect de deschidere a nuntii, care sa reflecte atât tematica petrecerii, dar si povestea si stilul tinerilor casatoriti.
Studioul Arthur Murray este deschis intr-un spatiu premium din zona de nord a capitalei, strada Nicolae Caramfil nr. 87 (zona Herastrau), iar pentru tinerii ce vor sa pregateasca dansul mirilor ofera o lectie introductiva gratuita, la care se pot programa aici.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.