Setari Cookie-uri

Miele lanseaza in Romania primul frigider cu front de tabla neagra

Primul frigider din lume cu front de tabla neagra.

comunicat de presa

Miele

Miele, compania numarul unu in productia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lanseaza pe piata din Romania K20.000 BlackBoard Edition, primul frigider din lume cu front de tabla neagra.
Practic, pe noul frigider de la Miele, clientii pot desena si scrie cu creta pe tabla.

“Designul noului frigider da o nota vesela si ofera prospetime bucatariei. Clientii isi pot nota lista de cumparaturi, mesaje pentru persoanele dragi, iar copiii pot fi creativi desenand pe frigider. Este, practic, un produs pentru intreaga familie”, declara Loredana Butnaru, director Miele Romania.
Functii cheie ale noului frigider

Blackboard Edition face parte din generatia de aparate frigorifice K20.000, care se diferentiaza prin designul si caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gama dispun de functia Click2Open, care combina functionalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide si inchide usa frigiderului ori de cate ori doreste.

Produsele au un interior XL, pentru un plus de spatiu si confort. Interiorul adanc permite utilizatorului sa puna in frigider chiar si o tava de copt. Produsele au si iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina sa se aprinda treptat la deschiderea usii. Mai mult decat atat, noua generatie ofera un sistem de iluminat si in congelator.

O alta caracteristica introdusa pentru prima data de Miele este sertarul suplimentar “CompactCase” in care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Pe langa acestea, frigiderele dispun si de setari cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie in timpul perioadelor de absenta de acasa, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maxima de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de functionare, si Timerul QuickCool care atrage atentia si previne inghetarea bauturilor si plesnirea sticlelor.

Designul frigiderului este unul fara manere, un nou trend al electrocasnicelor Miele.

“Tendinta pietei este de a construi spatii de bucatarie cu aparate incorporate fara manere, pentru a da impresia de un spatiu compact ideal. Miele sustine acest nou trend lansand frigiderele de sine statatoare cu front din sticla neagra sau alb-lucioasa sau chiar cu front din tabla neagra”, subliniaza Loredana Butnaru.

Noile modele de frigidere pastreaza aceleasi calitati caracteristice brandului Miele, avand o durata de viata de minim 20 de ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.