Setari Cookie-uri

Baby Stem, singura banca de celule stem care aduce calitatea germana in Romania.

Este preferata vedetelor!

comunicat de presa

Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell in Romania, banca de celule stem numarul 1 in Germania. Pe piata din Romania, Baby Stem este investita cu incredere de mamici informate, printre care si vedete precum: Carmen Bruma, Oana Roman, Oana Ionita, Emma Zeicescu, Ioana Tiganila, Mirela Boureanu Vaida, Raluca Culcea, Viorica Susanu (olimpica noastra la canotaj), sotia prezentatorului Daniel Osmanovici, sotia lui Pepe, Raluca Pascu. Cea mai recenta nastere la care specialistii Baby Stem au fost prezenti este aceea a baietelului binecunoscutei cantarete si actrite din Romania, Adela Popescu.

Baby Stem

”Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem - Seracell, banca de celule stem numarul 1 in Germania!
Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!‪‬‬‬‬ ”

Citește și:

Baby Stem aduce in Romania calitatea premium a serviciilor germane de stocare si prelucrare a probelor biologice in vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem iar acest lucru nu trece neobservat de familiile care vor sa faca o asigurare de viata si o investitie in viitorul si sanatatea copiilor lor. Este una dintre putinele banci de celule stem care a obtinut cea mai importanta certificare in domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice, acreditarea europeana GMP (Good Manufacturing Practice) si prestigioasa acreditare Jacie. Pe langa procesarea si stocarea sangelui din colonul ombilical are si alte divizii care se ocupa de procesarea si stocarea din maduva osoasa, de sange periferic si stocare de ovocite. Certificarile obtinute garanteaza facilitatile, tehnologia avansata, procedurile de lucru folosite si experienta cu peste 1000 de probe eliberate, prelevate din maduva osoasa si sange periferic, peste 100 de pacienti care apeleaza anual la terapia clinica cu celule stem.

Mamicile care apeleaza la serviciile Baby Stem inteleg importanta si versatilitatea celulelelor stem. Si privesc asta ca pe o asigurare medicala pe care o ofera noului nascut. Celulele stem au capacitatea extraordinara de a se transforma intr-o mare diversitate de celule diferentiate (de exemplu celule nervoase sau hepatice, etc), in acest fel fiind extrem de utile in a reface tesuturi afectate sau distruse si a deveni celule mature de orice tip este nevoie. Acest lucru este extrem de pretios si, desi cu totii speram ca nu va fi niciodata nevoie de ele, este o polita de asigurare cu un potential formidabil, imposibil de ignorat de orice parinte preocupat de viitorul copilului sau.

Stocarea sangelui se face in 6 esantioane, daca sangele permite acest lucru, fara costuri suplimentare si este garantata timp de 20 sau 40 de ani cu asigurarea ca acestea vor fi disponibile chiar si in caz de faliment. Acestea contin: 3 esantioane principale independente care pot fi folosite individual in cazul tratamentului cu celule stem si 3 mini esantioane destinate testelor de compatibilitate, de ADN sau pentru identificarea malformatiilor genetice ale celulelor stem.

Citește și:

Baby Stem ofera 3 pachete: Baby Stem Silver, Baby Stem Gold si Baby Stem Platinum. Calitatea germana asigura ca investitia pe care parintii o fac este justificata, esantioanele fiind supuse unor cercetari viguroase si acceptate doar in cazul in care acestea indeplinesc toate criteriile necesare.

Baby Stem sustine investitia in viitorul copiilor si in sanatatea acestora, iar stocarea sangelui din cordonul ombilical reprezinta cea mai pretioasa asigurare de viata pe care o poti oferi cuiva drag care se naste acum si pentru a carui viata esti responsabil. Tinand cont de modul in care medicina evolueaza, de amploarea si de viteza descoperirilor din ultimii ani, cu siguranta o astfel de alegere este una inteleapta.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.