Setari Cookie-uri

Succes romanesc la Strasbourg Fashion Week

In cadrul renumitului festival anual de moda Strasbourg Fashion Week, designerul Lana Dumitru a lansat in premiera colectia Happy Nation.

comunicat de presa

colectia Happy Nation

In cadrul renumitului festival anual de moda "Strasbourg Fashion Week", designerul Lana Dumitru a lansat in premiera colectia Happy Nation. Tinutele si item-urile sport si houte couture, cu elemente inovative precum haine printate digital si taiate cu laserul sau tehnici hand-made printre care masti populare romanesti reinterpretate, au fost accesorizate cu modelele de incaltaminte Mineli, ce fac parte din recent lansata colectie "One summer in rose".

Inovativ si mereu in pas cu moda, Mineli este un brand romanesc de incaltaminte ce imbina texturi aparent contradictorii, croielile geometrice si pasiunea, toate pentru a rasfata femeia cu cele mai extravagante si deosebite modele de pantofi. Inspirata din traditia populara romaneasca, colectia “One summer in rosé” semnata Mineli fuzioneaza abstractionismul taieturilor arhitecturale cu motivele traditionale ardelenesti brodate din margele multicolore, cusute fir cu fir. De asemenea, in aceasta colectie putem regasi o multitudine de pantofi cu talpa joasa, special creati pentru femeia activa a secolului XXI, care nu pune accentul doar pe frumusete, ci, mai ales, pe confortul si versatilitatea unei perechi de incaltaminte.

Citește și:

colectia Happy Nation

Lana Dumitru poate fi considerata un artist care isi manifesta credintele si convingerile sale prin intermediul modei, stilul sau emblematic si original provenind din vizualurile si imprimeurile extravagante pe care si le creeaza singura, transformand simple materiale in piese-concept unice cu ajutorul printului digital.

Ambasadori ai imaginii tarii noastre in lume, Lana Dumitru si Mineli, au prezentat in cadrul Strasbourg Fashion week doua colectii efervescente, ce redau vitalitatea si spiritul tanar ale poporului roman.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.