Setari Cookie-uri

5 motive ca sa apelezi la un organizator de evenimente

Iata cateva dintre motivele pentru care organizatorul de nunta poate transforma un eveniment care are loc de mii de ori pe an in toata tara intr-un moment unic, personal si foarte intim.

Organizatorul de evenimente este acea persoana care transforma un vis in realitate. Indiferent ca trebuie sa planifice o nunta, un botez sau o gala business, organizatorul de evenimente trebuie sa detina informatiile si contactele necesare pentru a rezolva orice problema si pentru a fi sigur ca orice detaliu este perfect. Intocmai ca un maestru papusar, un organizator de evenimente trebuie sa manuiasca cu grija orice aspect si sa detina controlul chiar si in cazuri neprevazute. Tocmai de aceea, iata cateva dintre motivele pentru care organizatorul de nunta poate transforma un eveniment care are loc de mii de ori pe an in toata tara intr-un moment unic, personal si foarte intim.

1. Castigi foarte mult timp

Oricat de frumoasa si de plina de dragoste este nunta, organizarea unui astfel de eveniment presupune multa munca iar aceasta trebuie sa inceapa, de regula, cu un an inainte. De la cautarea restaurantului perfect pana la flori, bautura, decoratiuni si, bineinteles rochia de mireasa, toate acestea necesita foarte mult timp. Cu ajutorul unui organizator de nunti, cel putin jumatate dintre aceste griji vor fi sterse cu buretele iar mirele si mireasa vor castiga mai mult timp liber pentru ei si pentru cei dragi.

Citește și:

2. Economisesti bani

In aparenta, atunci cand angajaezi un organizator de evenimente din Bucuresti sau de oriunde din tara, esti tentat sa crezi ca e o investitie in plus. De fapt, un organizator de nunta poate fi cea mai smart idee de economisire a banilor, fara sa reduci din calitatea evenimentului. O persoana specializata in acest domeniu stie intotdeauna care sunt cele mai bune preturi pentru miri, cum pot obtine reduceri si mai ales, cum sa negocieze in numele mirilor cu furnizorii de servicii astfel incat acestia sa se incadreze in buget si sa obtina detalii de calitate. In plus, un adevarat organizator de nunta are deja un portofoliu cu furnizori si colaboratori de incredere de la care poate obtine reduceri suplimentare.

3. Se ocupa de cazare

Daca evenimentul are loc in afara localitatii de resedinta a mirilor sau acestia au invitat multe persoana din afara localitatii, poate chiar a tarii, organizatorul de nunta se va ocupa de facilitatile de cazare pentru toata lumea, va negocia preturi avantajoase si ii va scuti pe miri de bataia de care pe care o presupune cazarea rudelor.

Citește și:

4. Poate vinde evenimentul

Desigur, in cazul unui eveniment privat acest lucru nu se aplica insa in cazul unei gale sau al altor tipuri de ocazii corporate, organizatorul de evenimente poate prelua inclusiv partea de marketing si va transforma seara intr-un moment care poate fi valorificat din punct de vedere financiar. Mai mult de atat, exact ca in cazul evenimentelor private, organizatorul poate contribui semnificativ la reducerea cheltuielilor.

5. Un organizator de nunta are solutii pentru orice

De la materiale de papetarie pana la mici accesorii de decor si solutii rapide pentru rochia de mireasa, organizatorul de nunta este pregatit sa faca fata oricarei situatii neprevazute. Anii de experienta precum si numeroasele surprize ivite de-a lungul timpulu vor invata un profesionist ca trebuie sa fie pregatit permanent pentru a face fata ineditului, astfel incat mirii sa se bucure de un eveniment desavarsit, fara nicio grija.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.