Setari Cookie-uri

Office Shoes te asteapta pe Facebook sau Instagram cu premii pentru pozele din vacanta!

Concursul se desfasoara in perioada 1 iulie - 1 august si va avea ca premii perechi de incaltaminte ale magazinului

comunicat de presa:

Office Shoes, lantul international de retail prezent in noua tari din Europa in peste 150 de locatii, celebreaza vacanta de vara in online! Cu o gama variata de produse, printre care se pot numara branduri precum Converse, New Balance, Lacoste, Tommy Hilfiger, Vans si multe altele, Office Shoes da startul pozelor din vacanta, publicate pe Facebook sau Instagram.

Concursul se desfasoara in perioada 1 iulie - 1 august si va avea ca premii perechi de incaltaminte ale magazinului, apartinand brandurilor Vans, Lacoste, Skechers, Converse sau New Balance. Este perioada concediilor si a distractiei, astfel ca Office Shoes pune la incercare imaginatia si creativitatea participantilor, provocandu-i sa publice cele mai inedite clipe in care se distreaza in zilele de concediu si isi pun in valoare pereche preferata de incaltaminte. Astfel, fie ca este vorba de un moment distractiv si amuzant sau pur si simplu, iesit din comun, imortalizarea acestuia si impartasirea lui reprezinta sansa inscrierii in concurs.

Citește și:

Concursul se desfasoara pe Facebook si Instagram. Pentru inscrierea pe Facebook, participantii vor transmite un mail la adresa holiday@officeshoes.ro, care sa contina o imagine cu ei alaturi de o pereche de incaltaminte Office Shoes, precum si link-ul profilului de Facebook. Office Shoes va publica imaginea in albumul dedicat acestui concurs si va eticheta autorul.

Pentru Instagram, imaginea trebuie incarcata direct in aplicatie si sa contina hashtag-urile #OfficeShoesRomania si #WeLoveShoes. Concursul se incheie la inceputul lunii august, iar tragerea la sorti si anuntarea castigatorului vor avea loc in prima saptamana a lunii respective. Vor fi alesi trei castigatori inscrisi prin Facebook si unul prin Instagram, iar acestia vor avea ocazia sa isi aleaga produsul preferat din brandurile selectate Office Shoes. Numele norocosilor vor fi afisate pe pagina de Facebook a magazinului, dar acestia vor fi contactati si individual, astfel: cei inscrisi pentru Facebook vor primi mail pe adresa de pe care au trimis fotografia, iar cei de pe Instagram vor primi mesaj privat pe profilul de pe care au incarcat imaginea. Toate detaliile si regulamentul complet al concursului sunt disponibile pe site-ul Office Shoes.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.