Kudika
4 Iulie 2016

Pregateste-te de o vara de neuitat cu un veritabil kit de supravietuire cuprinzand bijuteriile PANDORA esentiale pentru un festival

comunicat de presa:

Blugi scurți de vară: modele sexy de purtat în sezonul cald

In Colectia de Vara 2016, PANDORA prezinta bijuterii stralucitoare, care aduc aminte de simbolurile orientale opulente, in culori traditionale. Rosul clasic – avand o nota moderna prin nuantele de rubiniu si roz combinate cu racorosul argint 925 – raspandeste bucuria si fericirea semnificata de aceasta culoare aprinsa. Reinterpretari unice ale florilor exotice, evantaie asiatice, modele geometrice si motive antice sunt insuflate cu seninatate, infrumusetate cu finisaje fantastice si invaluite de un minimalism impresionant.

Mai mult, pregateste-te de o vara de neuitat cu un veritabil kit de supravietuire cuprinzand bijuteriile PANDORA esentiale pentru un festival – o combinatie eclectica, potrivita oricarui line-up muzical si oricarei tinute. Straluceste sub soare, inveseleste o zi ploioasa si pastreaza un look fabulos chiar si intr-un spatiu noroios, cu bijuterii cu efecte tridimensionale si detalii fine in tonuri zen argintii si acvatice.
Cele mai chic bijuterii in tendintele verii 2018: ce pastrezi si ce nu!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: