Setari Cookie-uri

Il Passo sarbatoreste sezonul de vara cu reduceri extinse pentru sute de produse

Il Passo sarbatoreste vara cu reduceri la sute de modele, pe site-ul IlPasso.ro! De la balerini si adidasi, sandale si pantofi cu toc, incaltaminte pentru doamne, dar si pentru domni, toate modelele sunt disponibile la preturi accesibile, pe site la sectiunea de promotii.

comunicat de presa:

Il Passo a pregatit o campanie speciala pentru sezonul estival. Pana la finalul verii, sute de produse vor fi disponibile la pret redus. Clientii au astfel ocazia de a-si completa garderoba inainte de vacanta sau pentru evenimentele la care vor ajunge in aceasta vara, fie ca este vorba de petreceri sau sejururi la mare sau munte.

Pasionatii ultimelor tendinte care vor alege sa viziteze site-ul Il Passo in categoria produselor cu pret redus vor descoperi incaltaminte in conformitate cu modelele-vedeta ale anului. Reducerea de pana la 40% este aplicata unei colectii de peste 300 de produse, de la balerini si pantofi cu toc si pana la adidasi. Incaltamintea sport-casual este la mare cautare anul acesta, datorita aerului comod si actual pe care il confera. Imprimeurile florale sau aplicatiile de pe aceasta fac doamnele si domnisoarele sa se decida cu atat mai usor, cu cat incaltamintea este versatila si potrivita pentru tinute lejere, cum ar fi rochii largi sau salopete vaporoase.

Citește și:

Campania de reduceri Il Passo vizeaza si domnii, pe langa pasionatele de shopping si moda. Brandul pune la dispozitie o gama variata de produse, in care accentul cade in principal, tot pe stilul sport-casual, fiind cel mai potrivit pentru ideea de vara si vacanta, distractie si plimbari. Pantofii de tip sneakers, in combinatii de culori si materiale ce se completeaza perfect, sunt potriviti indiferent de tinuta eleganta si usoara de vara sau de alegerea uneia relaxate.

Actuala campanie de reduceri a fost gandita tocmai pentru aceasta perioada a verii, ce se distinge prin vacante si concedii, pentru a veni in intampinarea clientilor cu cele mai multe modele si gama speciala de produse, in acord cu cele mai noi tendinte internationale care dau tonul in industria modei. Si cum relaxarea si zilele lungi de vara se traiesc mai bine cand starea de spirit generala este pozitiva, clientii Il Passo beneficiaza de mediul perfect pentru a se bucura de acestea. De asemenea, cei interesati pot urmari pagina de Facebook a magazinului, precum si site-ul IlPasso.ro, pentru a afla rapid cele mai noi informatii si sa profite astfel la maximum de aceasta campanie de reduceri estivale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.