Setari Cookie-uri

DENT ESTET deschide primul laborator propriu de tehnica dentara

Laboratorul Aspen prelucreaza fiecare dinte pentru un design personalizat, perfect pentru zambetul, fata si personalitatea pacientului

comunicat de presa:

Grupul de clinici DENT ESTET, liderul de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania, sustine seria performantelor prin inaugurarea primului laborator propriu de tehnica dentara. Rezultatul unui tratament estetic este munca desfasurata in comun de catre medicul stomatolog impreuna cu tehnicianul dentar, cel care determina perfectiunea lucrarii dentare.

Laboratorul Aspen este destinat atat activitatii proprii, cat si clinicilor premium din afara granitelor tarii. Creat pentru a oferi solutii estetice de inalta acuratete si imbinand tehnologia CAD-CAM, cu precizia tehnicienilor supraspecializati, acesta se deosebeste prin faptul ca eficientizeaza timpul de lucru al medicului si posibilitatea de a oferi pacientilor, in mai putin de 24 de ore, un produs similar dintelui natural. Intr-un astfel de laborator se realizeaza lucrari dentare precum: coroane, punti, fatete ceramice, proteze detare, urmand procedurile internationale.

“Prezenta acestui laborator complex de tehnica dentara in cadrul DENT ESTET contribuie decisiv la obtinerea unui produs estetic si perfect functional, intr-un timp minim, fara a compromite calitatea lucrarii sau actului medical. Ne specializam continuu pentru a face fata exigentelor medicilor nostri, motiv pentru care pregatirea acestui laborator a fost un proiect de lunga durata si mare anvergura. Am ales sa deschidem Aspen, in detrimentul aparaturii CAD-CAM de cabinet care nu presupune si aportul unui technician, din convingerea ca doar cu ajutorul unui laborator complex putem oferi garantia reusitei tratamentului”, declara Cristian Taban, Director Executiv DENT ESTET.

Pentru a asigura un rezultat estetic dentar optim, pacientii vor beneficia de un design special personalizat, realizat cu ajutorul tehnologiei digitale si finisat de mana, in urma unei minutioase analize si colaborari intre echipele de medici stomatologi si tehnicienii dentari.

Laboratorul de tehnica dentara joaca un rol foarte important in stomatologie, oferind flexibilitate si eficienta in realizarea lucrarilor dentare personalizate. In viitor, compania isi propune sa inaugureze si primul studio de diagnostic si previzualizare digitala pentru procedurile de estetica dentara: Future Smile Studio.

Infiintat in 1999, grupul de clinici dentare DENT ESTET s-a extins continuu, numarand in prezent 7 clinici in Bucuresti si Timisoara, cu o echipa medicala supraspecializata extinsa, capabila sa raspunda exigentelor celor peste 50.000 de pacienti. Anul acesta, DENT ESTET s-a alaturat grupului MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. Tranzactia a fost aprobata de Consiliul Concurentei in data de 21 iunie a.c.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.