Setari Cookie-uri

Summer trends by Diane Marie

Vara ne inspira la calatorii, relaxare, visare, dar si la aventura, seri vibrante si petreceri ce tin pana la rasarit.

comunicat de presa

Vara ne inspira la calatorii, relaxare, visare, dar si la aventura, seri vibrante si petreceri ce tin pana la rasarit. Dar pentru ca aceste momente sa fie unice si memorabile, indiferent ca se petrec pe malul marii, la munte sau in verva urbana, ai nevoie de un look potrivit. Fie unul racoritor, pentru zilele de vara fierbinti, fie unul indraznet, pentru serile si noptile de vara intense.

Intr-o zi calduroasa de vara, o pereche lejera de sandale cu talpa joasa iti mangaie talpile. Asadar, sandalele joase nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba de vara si cu atat mai mult din bagajul tau de vacanta.

De asemenea, sandalele cu talpa ortopedica alba din piele naturala in diferite culori sunt usor de asortat si potrivite pentru tinute colorate.

O pereche de balerini sunt extra lejeri si sunt ideali pentru orice vreme. In plus, sunt super comozi si te pot insoti in plimbarile tale lungi in care descoperi cu entuziasm locuri si oameni noi.

Citește și:

Fie ca iesi la o plimbare in parc, la o terasa cu prietenii sau la o sesiune de shopping, o pereche comoda de pantofi Oxford sunt alegeri inspirate pe timpul verii.

La lasarea noptii poti alege sandale cu toc sau pantofi stiletto pentru un plus de senzualitate si feminitate. Briza marii, sunetul valurilor, bronzul proaspat, pielea catifelata, buna dispozitie si aerul de vacanta, insotite de look-ul potrivit sunt ingredientele unei veri magice.

Mai multe informatii pe www.pantofidianemarie.ro si https://www.facebook.com/PantofiDianeMarie/

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.