Setari Cookie-uri

McDonald's prezinta noua salata din colectia a la chef, Somon Fume by Chef Nicolai Tand

Noua salata din colectia a la chef de la McDonald's.

comunicat de presa:

McDonald’s impreuna cu Chef Nicolai Tand continua sa isi surprinda clientii si lanseaza noua salata Somon Fumé pentru pauzele binemeritate din aceasta vara. Cu un mix surprinzator si un ingredient-vedeta, Somon Fumé, este noua propunere a lui Chef Nicolai pentru un pranz ideal.

„Ma bucur sa duc mai departe acest proiect, inceput alaturi de McDonald’s in urma cu trei ani. Si anul acesta am avut ocazia de a aduce in premiera ingrediente precum somon afumat, fenicul si, de asemenea, sa regandesc felul in care este pregatit sosul pentru salata. Ingredientele proaspete si aromate, combinate cu dressingul special din iaurt si ulei de masline preparat in bucatariile McDonald’s la fiecare comanda, reprezinta alegerea perfecta intr-o zi de vara calduroasa. Acestui mix revigorant i-am adaugat, desigur, un strop din ingredientul meu secret – dragostea pentru gatit”, a declarat Chef Nicolai Tand

Citește și:

„Cautam intotdeauna cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri si ne bucuram sa colaboram cu parteneri de incredere care ne impartasesc valorile. Anul acesta, Nicolai ne-a suprins cu o noua salata à la chef, Somon Fumé, un mix de ingrediente proaspete si gustoase. Suntem incantati sa prezentam inca o data clientilor o reteta in premiera, care ii asteapta vara aceasta in toate restaurantele McDonald’s din tara”, a completat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania – partenerul pentru dezvoltare a brandului McDonald’s in Romania

Somon Fumé este combinatia inedita de somon afumat alaturi de un strop de lamaie, mix aromat de fenicul si marar, toate combinate cu un dressing proaspat pregatit in restaurant din iaurt si ulei de masline. Reteta lui Nicolai este completata de rosii cherry, castraveti proaspat feliati, rondele de ceapa rosie, crutoane si un mix de salata ales special pentru aceasta editie.

Citește și:

Noua salata a la Chef este disponibila in cele 67 de restaurante McDonald’s din intreaga tara, in editie limitata, pana pe 30 septembrie 2016.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.