Setari Cookie-uri

Cosmetic Plant lanseaza o noua gama de produse pentru plaja fara parabeni si bazate pe ulei de cocos BIO

Cele 4 produse din noua gama au la baza ulei de cocos BIO, ingredient recunoscut pentru efectul sau hidratant si fotoprotector

comunicat de presa:

Pentru persoanele care vor sa se bucure vara aceasta de toate beneficiile soarelui, evitand, totodata, intr-un mod sanatos pericolele expunerii la soare, Cosmetic Plant lanseaza noua gama Cocos, ce cuprinde 4 emulsii si uleiuri de plaja cu factor de protectie intre 6 si 50.

Potrivit companiei, secretul noii game se regaseste in ingredientul principal – uleiul de cocos BIO, cat si in faptul ca nu contine parabeni. Obtinut prin presarea la rece a fructului de cocos, uleiul de cocos BIO ofera un efect hidratant si fotoprotector, fiind astfel ingredientul ideal pentru produsele destinate protectiei solare. In plus, asemenea uleiului de masline, uleiul de cocos are un factor de protectie de 7 - 8, reusind sa blocheze in mod natural aproximativ 20% din radiatiile UV.

Fara parabeni, bogate in ulei de cocos BIO, ulei de masline BIO, vitamina E si imbogatite cu filtre organice cu spectru UVA / UVB, uleiurile si emulsiile pentru plaja din gama COCOS se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa se bucure de soare, protejandu-si pielea intr-un mod sanatos.

Citește și:

„Unul dintre cele mai importante aspecte ale noilor produse este faptul ca protejeaza eficient pielea impotriva radiatiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri si imbatranirea prematura a pielii si au o formula usoara, care se absoarbe rapid in piele, lasand-o placuta la atingere”, a afirmat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Uleiurile si emulsiile pentru plaja din gama COCOS sunt ambalate in flacoane cu pompita, usurand astfel utilizarea lor. In plus, cele doua emulsii de plaja ofera un factor de protectie de 30, respectiv 50, in timp ce uleiurile de plaja au un factor de protectie de 6 si 15, acoperind astfel nevoile persoanelor cu diverse tipuri de piele.

Cum se aleg corect produsele de plaja

„In ultimii ani, am observat o crestere treptata a constientizarii riscurilor la care ne expunem pe perioada verii. Astfel, pericolul cancerului de piele si cel al imbatranirii premature a acesteia sunt printre cele mai intemeiate motive pe baza carora romancele isi aleg produsele pentru protectie solara”, a mentionat reprezentanta companiei.

Citește și:

Astfel, afirma aceasta, emulsiile pentru protectie solara cu factori tot mai mari de protectie (30-50) sunt printre cele mai cautate produse. Potrivit Cosmetic Plant, primul criteriu in selectarea produsului potrivit il reprezinta tipul de piele, fapt care determina si factorul de protectie necesar.

Nu in ultimul rand, tipul ambalajului este un alt criteriu de selectie a produsului potrivit. Avand in vedere un aspect practic, cat si unul igienic, recomandarea companiei vizeaza optarea pentru flacoanele cu pompita, acestea fiind si mult mai usor de utilizat.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.