Setari Cookie-uri

UberIceCream revine in Bucuresti: apesi un buton si primesti inghetata in cateva minute

UberIceCream va avea loc vineri la Bucuresti si in alte peste 400 de orase din toata lumea, in cea mai mare activare globala din istoria Uber de pana acum

comunicat de presa:

Vineri 15 iulie, va fi din nou acea zi din an in care poti comanda inghetata in aplicatia Uber. Pentru al doilea an consecutiv, UberIceCream revine in Bucuresti. Utilizatorii Uber vor putea primi inghetata Magnum la atingerea unui buton, in cateva minute.

UberIceCream este cea mai iubita promotie Uber si a devenit deja o traditie. Anul acesta, se desfasoara intr-un parteneriat global cu Unilever in peste 400 de orase din 69 de tari, implicand milioane de oameni care vor livra sau vor primi milioane de inghetate.

O comanda consta in trei inghetate Magnum, iar pretul de livrare este de 10 Lei. In acest pret sunt incluse atat cele trei inghetate, cat si livrarea. In cazul utilizatorilor noi, acestia pot sa-si faca un cont Uber cu codul VREAUINGHETATA, iar comanda va fi gratuita.

Mai multe detalii, pe blog.

“UberIceCream nu este doar despre inghetata. Oricare din noi poate merge sa isi cumpere o inghetata de la magazin. Este despre experienta in sine, la fel de simpla ca orice experienta Uber: apesi un buton si primesti inghetata in cateva minute. In plus, printre masinile care vor livra inghetata se numara autovehicule speciale, care vor adauga mai multa magie, iar inghetatele vor veni la pachet cu o serie de alte surprize” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber Romania

Citește și:

Cum functioneaza:

1. Deschide aplicatia Uber vineri, 15 iulie, intre orele 11:00 si 15:00

2. Alege adresa de livrare si apasa pe butonul de comanda pentru #UberIceCream

3. Daca esti pus in legatura cu una din masinile cu inghetata, vei primi comanda in cateva minute. (Te rugam sa te intalnesti cu soferul afara, intrucat nu va putea lasa masina parcata).

4. Cererea va fi foarte mare. Daca nu gasesti o masina cu inghetata imediat, mai incearca, vei avea patru ore la dispozitie.

UberIceCream a inceput in 2012, cu livrari de inghetata in sapte orase din SUA. A crescut de la an la an, odata cu Uber: 2013 (33 de orase, din 10 tari); 2014 (144 de orase, din 38 de tari); 2015 (254 de orase, din 58 de tari). Anul acesta, 400 de orase din 69 de tari vor participa la UberIceCream.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.