Setari Cookie-uri

Vedete din Romania aleg epilarea definitiva cu IPL

Vedetele autohtone aleg sa se epileze definitiv cu IPL in centrele Nomasvello, pentru a-si eficientiza timpul liber si pentru o piele fina, fara imperfectiuni.

comunicat de presa

Nomasvello

Le vedem peste tot: la toate emisiunile televizate, in deplasari prin tara, in vacante cu cei dragi sau pe strada, surprinse de paparazzi. Vedetele din Romania au cateva secrete prin care arata impecabil oricand si sunt mereu pregatite sa apara in lumina reflectoarelor. Unul dintre acestea este felul in care isi intretin pielea frumoasa.

Ce este epilarea definitiva cu IPL?

Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL) actioneaza pe baza principiului fototermolizei selective, pentru a distruge radacina firului de par prin intermediul flash-urilor luminoase. Acestea sunt conduse in profunzimea pielii de catre melanina (culoarea) firului de par. Cu cat foliculii sunt mai negri si grosi, cu atat tratamentul este mai eficient, de aceea brunetele au de ce sa se bucure: scapa rapid si sigur de problema pilozitatii, printr-o metoda sigura si blanda cu pielea. Tehnologia de epilare definitiva cu IPL ajuta la regenerarea epidermei, eliminand cauza foliculitei- firele de par sub piele, cu grad mare de infectare. Acest tratament este recomandat tuturor persoanelor, cu exceptia celor cu parul foarte blond (lipsit de melanina) si celor cu pielea foarte inchisa (afro-americani). Zonele cel mai des tratate sunt: fata, axilele, zona inghinala, bratele si picioarele, adica acele parti ale corpului expuse si a caror pilozitate provoaca neplaceri. Detalii complete despre tratament si lista de preturi pot fi accesate www.nomasvello.ro

Citește și:

Vedetele care apeleaza la epilarea definitiva

Persoanele publice din Romania sunt in permanenta fotografiate si solicitate sa participe la diverse evenimente. Astfel, ele au gasit in tratamentul de epilare definitiva solutia pentru a fi pregatite sa apara oriunde si oricand, aratand impecabil, asa cum si-au obisnuit publicul. Ca orice tratament, acesta trebuie realizat despecialisti in domeniu pentru a fi eficient si fara riscuri, de aceea vedele au ales sa mearga la centrele Nomasvello (No+Vello), lideri mondiali in epilarea definitiva cu IPL.

Monica Anghel, Daniela Crudu si Sonia Trifan au fost printre primele care au descoperit beneficiile epilarii definitive si pe care au incercat-o inca din 2011.

Incet-incet, majoritatea persoanelor publice din Romania au descoperit acest tratament inovator, prin care pot scapa de grija epilatului. Chiar si vedetele bronzate au incredere in aceasta tehnologie cu IPL, pentru ca in centrele Nomasvello exista un protocol de lucru stabilit international, care permite si tratarea pielii expusa razelor UV, fara niciun risc. Prin Sun&Safe, pielea clientilor este protejata, iar lumina intens pulsata este redirectionata catre radacina foliculilor printr-un gel conductor.

Citește și:

Ruby, Iuliana Luciu sau Diana Bisinicu sunt doar cateva dintre vedetele care au incercat epilarea definitiva pe piele bronzata, obtinand rezultatele dorite.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.