Setari Cookie-uri

Acneea iti da batai de cap? Exista un tratament complex care te poate vindeca

Fie ca vorbim despre adolescenta sau maturitate, tenul nostru este agresat de insuportabila acnee.

comunicat de presa

acnee

Fie ca vorbim despre adolescenta sau maturitate, tenul nostru este agresat de insuportabila acnee. Pe langa faptul ca este inestetica, acneea poate fi extrem de dureroasa.

“Medical vorbind, spunem ca acneea este rezultatul unor factori multipli – pot fi celule de piele moarte, inmultirea bacteriilor, exces de sebum. Sigur, pot fi si cauze hormonale care vor fi stabilite in urma unor consultatii endocrinologice”, explica dr. Mihaela Frincu, Medic specialist in Medicina generala.

Un ten curat, luminos, lipsit de imperfectiuni este dezideratul oricaruia dintre noi, de aceea este bine sa facem cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre protocolul de tratament si locul in care urmeaza sa-l urmam.

“Un tratament combinat este, cu siguranta, varianta cea mai fericita. Nu vorbesc aici numai despre efecte pe termen scurt, ele sunt importante, dar nu vitale, vorbim despre rezultatele pe termen lung, cele care ne garanteaza ca am vindecat si cauza, nu numai efectul. Impotriva acneei, eu obisnuiesc sa recomandat un tratament combinat de Hydrafacial si Intraceuticals Clarity, cu alte cuvinte curatare in profunzime si oxigenare intensa si hidratare”, explica Adriana Barbu, terapeut Trend Clinic.

Pentru a intelege exact cum te ajuta tratamentele Hydrafacial si Intraceuticals in lupta impotriva acneei, o sa vedem in continuare cum actioneaza fiecare dintre ele.

Hydrafacial inseamna versatilitate, fiind un tratament flexibil in functie de necesitatile fiecarui pacient . Iata câteva din secretele HydraFacial care iti vor stârni curiozitatea:

Pasul 1 : Exfoliere-Vortex

Citește și:
  • Serul Activ-4 dizloca celulele moarte de pe suprafata tenului pentru a descoperi tenul sanatos.
  • Acidul lactic si acidul glycolic curata tenul si dizloca celulele moarte in vederea exfolierii.
  • Extractul de alge calmeaza si aduce un plus de hidratare

Pasul 2: Vortex-Peel

  • Glysal este un ser care este o combinatie de acid glicolic si acid salicilic care ne aduc beneficiile unui peeling. Glysal curata si exfoliaza simultan, prin inmuierea sebumului si eliminarea impuritatilor.

Pasul 3: Extractia-Vortex

Beta-HD este un ser patentat care sustine extractia nedureroasa a impuritatilor, si reuseste sa atenueze congestia tenului.

  • Extractul de miere aduce un plus de hidratare si are efect antibacterian.
  • Extractul de cretusca calmeaza tenul.
  • Acidul salicilic exfoliaza si sustine procesul de extractie.

Pasul 4: Fuziune-Vortex

Antiox+ este un ser conceput pentru a hrani si pentru a proteja tenul cu antioxidanti, peptide si acid hialuronic.

Citește și:
  • Extractele din seminte de castan salbatic, flori de arnica si ceai verde detoxifica si creeaza o bariera de protectie impotriva radicalilor liberi.
  • Acidul hyaluronic cu o greutate moleculara mica hidrateaza tenul in profunzime.
  • Peptidele din minerale de pamânt impulsioneaza productia de colagen si elastina cu efect de conbatere a ridurilor fine.

Asa cum am spus, tratamentul pentru combaterea acneei inseamna mai mult decât HydraFacial.

Iata care este urmatorul pas obligatoriu pentru un ten curat, asa cum ti-l doresti.

Intraceutical Clarity curata si purifica

Intraceuticals Clarity trateaza problemele tenului predispus la ingrasare si acumulari de impuritati: acnee, pori dilatati si alte imperfectiuni ale pielii. Tratamentul curata si purifica tenul in profunzime, fara a-l agresa, reface echilibrul de hidratare si protejeaza tenul impotriva eruptiilor viitoare. Sub actiunea oxigenului hiperbaric, ingredientele active se fixeaza in straturile profunde ale epidermei – garantand astfel un efect de lunga durata al tratamentului”, explica in continuare Adriana Barbu, terapeut Trend Clinic.

Asadar, vrei sa scapi de acnee? Te-am incântat? Esti la un click distanta spre un ten mai curat http://trendclinic.ro/oferte/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.