RES, lider in tehnologizarea spatiilor de lucru digitale, a intrat pe piata din Romania

RES, lider in tehnologizarea spatiilor de lucru digitale, a intrat pe piata din Romania

RES ofera solutii de digital workspace pentru un numar de peste 2.500 de companii din intreaga lume.

comunicat de presa Retail jobs

RES

RES, lider international in crearea, automatizarea si securizarea spatiilor de lucru digitale, a intrat pe piata din Romania prin deschiderea unui centru de Research & Development in Bucuresti. Anuntul a fost facut de CEO-ul RES, Al Monserrat, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc miercuri, 13 iulie.

RES ofera solutii de digital workspace pentru un numar de peste 2.500 de companii din intreaga lume, printre care Hyundai, ING si Intuit, are birouri in tari din Europa si din Statele Unite ale Americii si este formata dintr-o echipa internationala care numara 330 de angajati. Pentru solutiile de securitate si pentru aplicatiile pe care le dezvolta, in principal pentru companii care activeaza in domeniul sanatatii, al serviciilor financiare si in sectorul public, RES colaboreaza cu parteneri de incredere, precum IBM, Microsoft si Citrix.

„Pentru ca ne straduim in permanenta sa excelam in industria noastra, aceasta extindere internationala ne ofera acces la talente astfel incat sa acceleram dezvoltarea celor mai bune solutii. Ziua de astazi este una de referinta pentru RES: subliniaza atat angajamentul nostru in a furniza solutii pe care clientii nostri le vor iubi, cat si dorinta de a le oferi oportunitati specialistilor in IT din Bucuresti”, a declarat Al Monserrat, CEO RES.

La randul ei, Alina Sandru, Director Software Engineering Operations Romania, a explicat ca este incantata sa reprezinte o companie ca RES pe piata din Romania, pentru ca imbina profesionalismul unui producator de software recunoscut la nivel mondial cu atmosfera de familie. „Aici, in Romania, suntem o echipa unita, cu oameni pasionati de tehnologie. Este acel mediu de lucru in care te simti in largul tau inca din prima zi. Intreg departamentul de Engineering al RES dezvolta cu pasiune produsele care ajung, ulterior, sa fie premiate si recunoscute drept cele mai bune in domeniul de digital workspace”, a adaugat Alina Sandru.

Centrul din Bucuresti numara peste 40 de angajati si, pana la sfarsitul anului, RES vrea sa-si mareasca echipa din Romania. RES cauta software developeri pentru pozitii de.NET software developer, C# Sustaining Engineer, Tester si Automation Tester care sa dezolte urmatoarea generatie de tehnologii digitale si mobile destinate spatiului de lucru.

RES a fost premiata de compania americana de consultanta si cercetare in IT Gartner cu distinctia „Cool Vendor of the Year” in anul 2015 pentru RES ONE Service Store si a fost numita recent in Olanda, pentru al doilea an consecutiv, „Great Place to Work”.

RES isi extinde prezenta la nivel mondial

Pe langa centrul din Bucuresti, RES a deschis, saptamana trecuta, unul si in Boston, Massachusetts, ambele birouri fiind axate exclusiv pe cercetare si dezvoltare. Extinderea in Europa si in Statele Unite ale Americii ii permite RES sa accelereze inovatia si sa livreze solutii pentru tehnologizarea spatiului de lucru digital.

RES

De la numirea lui Perry Smith in functia de Senior Vice President of Engineering, RES si-a sporit investitiile in cercetare si in dezvoltare, astfel incat sa faca fata cerintelor unui portofoliu de clienti care se afla intr-o continua crestere in 27 de tari.

„Dupa ce am analizat mai multe regiuni, a devenit clar ca Bucuresti si Boston sunt locatiile perfecte datorita talentelor prezente acolo. Sunt incantat sa le urez acestor profesionisti bun-venit in echipa RES si astept cu nerabdare sa realizam lucruri marete impreuna”, a declarat si Perry Smith, Senior Vice President of Engineering in cadrul RES.

Prin intermediul solutiilor pe care le dezvolta, RES reinventeaza locul de munca si ajuta echipele IT sa transforme spatiile de lucru digitale in unele sigure, automatizate si concentrate pe nevoile angajatilor. RES le furnizeaza departamentelor de IT instrumentele de care au nevoie ca sa proiecteze, sa construiasca si sa controleze fiecare aspect legat de activitatile specifice unei companii prin servicii intuitive si sigure.

Alina Sandru are o experienta de peste zece ani in companii multinationale si, in ultimii patru ani, a detinut pozitii executive in organizatii specializate in software development. In 2011, s-a alaturat TechTeam Akela in pozitia de HR Manager si, dupa ce a fost preluata de Stefanini, a ocupat functia de Operations/Account Manager in cadrul companiei braziliene. A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, a urmat masteratul Managementul Resurselor Umane in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si are un atestat in Predictive Index Analytics. De anul trecut, este Director - Software Engineering Operations Romania si conduce centrul de Research & Development din Bucuresti, format din peste 40 de software developeri.

Bob Janssen este fondatorul RES si detine, totodata, si functia de CFO al companiei. A fondat RES in anul 1999, dupa ce a lucrat in mai multe departamente de IT si a identificat nevoia infiintarii unei companii care sa vina cu solutii pentru crearea, automatizarea si securizarea spatiilor de lucru digitale. A avut un rol esential in crearea produselor emblematice ale RES, precum RES Workspace Manager (acum RES ONE Workspace) si RES Automation Manager (acum RES ONE Automation), lansate in anul 1999, respectiv 2005. Detine o diploma in Computing Business de la Universitatea de Stiinte Aplicate Fontys.

Al Monserrat a devenit CEO al RES in aprilie 2015, dupa o cariera de cincisprezece ani in cadrul companiei Citrix Systems. Anterior, a detinut functii executive in cadrul Grupului Innovex care, mai tarziu, a fost achizitionat de catre Citrix si Accenture. Al Monserrat detine un MBA de la Universitatea din Texas si un BS in Computer Science de la Universitatea din Miami.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri