Setari Cookie-uri

Ingrijire si parfum delicat cu lotiunile hidratante sub dus de la NIVEA

In zilele calduroase de vara, dusul racoritor de dimineata sau baia relaxanta de seara sunt aliatii perfecti impotriva caldurii.

comunicat de presa

Nivea

In zilele calduroase de vara, dusul racoritor de dimineata sau baia relaxanta de seara sunt aliatii perfecti impotriva caldurii. Dar, dupa fiecare imbaiere, senzatia uscata este modul in care pielea ta iti cere sa o hidratezi. Da, stim, ai nevoie de timp pentru aceasta. Dar ce-ar fi daca ai putea sa te bucuri de hidratarea intensa a pielii chiar in timpul dusului?

NIVEA inoveaza ingrijirea in timpul imbaierii cu lotiunile de corp hidratante sub dus! Parfumul delicat si formulele avansate ale laptelui de corp si lotiunilor cu uleiuri esentiale si extracte naturale asigura cea mai buna ingrijire pentru fiecare tip de piele: uscata sau normala.

Totul este cat de poate de simplu: intai descopera produsul perfect pentru tipul tau de piele si apoi bucura-te de hidratare chiar sub dus, urmand pasii de mai jos!

Cu lotiunile de corp hidratante sub dus de la NIVEA, senzatia de piele uscata este doar o experienta a trecutului!

Citește și:

Recomandarile NIVEA pentru pielea normala cu tendinta de uscare:

  • NIVEA Lapte de corp hranitor sub dus, cu ulei de migdale, pentru o hidratare in profunzime si miros delicat al parfumului unic NIVEA Creme – 17,75 lei (250 ml).
  • NIVEA Lapte de corp delicat sub dus, cu extract de unt de shea, pentru o piele hidratata, catifelata si ingrijita – 17,75 lei (250 ml).
  • NIVEA Lotiune de corp sub dus Q10, cu coenzima Q10, ce reda fermitatea pielii – 17,75 lei (250 ml).
  • NIVEA Lapte de corp sub dus cu extract de cacao, pentru hidratare si un parfum delicios – 17,75 lei (250 ml).
  • NIVEA Lapte de corp sub dus cu extract de miere, pentru hidratare si un parfum dulce – 17,75 lei (250 ml).

Recomandarea NIVEA pentru pielea normala:

  • NIVEA Lotiune de corp sub dus, cu minerale marine, pentru hidratare si o senzatie intensa de prospetime – 17,75 lei (250 ml).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.