Setari Cookie-uri

Cele mai recente noutati de la Bourjois

Surpriza Bourjois!

comunicat de presa

MASCARA VOLUME GLAMOUR PUSH UP BLACK SERUM

Mascara Glamour Effect Push Up isi extinde gama cu noul Volume Glamour Effect Push Up Black Serum Mascara. Noul produs ofera o experienta senzoriala unica, o combinatie intre o formula de ingrijire si o perie cu o textura moale pentru gene pline de volum. bourjois

Formula noua: realizata pe baza de ser negru cu extracte de matase si vitamina B5 Pro.

Pensula cu o atingere ca de matase: moale, aluneca pe gene si le defineste de la radacina pana la varf fara a le incurca.

Beneficiile multiple ale noii mascara ofera un volum intens si sofisticat. Genele devin matasoase si, in acelasi timp hidratate, fara a pierde efectul de “Push-up”. In plus, vei beneficia de o nuanta intensa de negru!

Incercat si aprobat! 100%** dintre femeile care au testat produsul au observat ca genele sunt mai intense, de la radacina pana la varf, iar peria mascarei este foarte moale, iar produsul este foarte usor de aplicat pe gene.

Citește și:

Pret recomandat pentru Volume Glamour Effet Push up Mascara si intreaga gama:

  • Volume Glamour Effet Push Up Black Serum
  • Volume Glamour Effet Push Up – 53.5 lei
  • Volume Glamour Effet Push Up Ultra Black Edition – 53.5 lei
  • Volume Glamour Effet Push Up Black Waterproof – 53.5 lei


Bourjois contureaza cel mai subtire eyeliner

Esti in cautarea unui eyeliner subtire ce ofera un contur precis al ochilor? Bourjois creeaza cel mai subtire eyeliner pe care l-ai testat vreodata. Cu o formula ultrapigmentata si de un negru intens, dintr-o singura aplicare te vei bucura de o privire definita si intensa pentru 24 de ore*.

Mai subtire si cu o definire mult mai clara, procesul de conturare al ochilor devine mai usor ca niciodata! Astfel, vei deveni o experta in realizarea conturului perfect cu ajutorul celui mai subtire eyeliner. Binenteles, de ajutor iti va fi varful fin si subtire.

Pret recomandat: 54.5 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.